KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 http://audiofind.ru rusça bir site ama aradığım bir çok albümü bulup çektim burdan eski,yeni bir bakmanızda fayda var.Bu arada rusça bilmiyorum :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben girdim ama acayip yawaş download başlamak bilmedi dap kullanıyorum[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Türkçemi bari :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 harbiden haa bende dap kullanıyorum yavaş gerçekten en iyisi kazaa be abi :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ya bu site hiç bişey değil hem yavaş hem de şarkılar teker teker indiririyor. Bununla yapabılecegım bi albumu ben album adını amazon.coma yazarak ve kazaadan ındırerek te yapabılırım. Gereksız.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 walla ben günde bi albüm indirebiliyorum ama neyse sadece öneri bi tavsiye o kadar.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 teker teker indirilecekse şarkılar kazaa veya soulseek kullanmak daha mantıklı olur. böyle komple fakesiz vs vs indirilmek isteniyosa e-mule e-donkey tipi programlar iş görmekte. ama ilkini tavsiye etmekteyim hız açısından[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 "albumwrap" yazın p2p programlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Xharloan, 20 January 2004 14:14 tarihinde demiş ki: Türkçemi bari :) oha.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 15-25 ile geliyo bana dosyalar bu siteden yani turkiyede ortalama bi kablo icin yeterli olsa gerek ama soulseek cok daha hizli[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 audiofind.ru dan 15 ile çekiyon ha hll olsun sana[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 alayli bi ton takindin gibime geldi buyur;[signature][hline]-->Four String MagicTime well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 harbici hll olsun bende bi sorun verdi dap bilmem ne internal falan filan sonra dl başlamadı senin dap versionun kaç onu yükliyim belki sorun yapmaz[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 21 January 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 DAP 7 rule ya beyler böle ilegal şeyler serberstmi şimdi ben yasak diye birşey yazdigim yok buraya ben yasak diye biliyorum dikkatli olalim yetkililer nerde acep ?[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar