geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Baglantım yok msn açılmıyor wowa giremiyorum google bile açılmıyor. sadece paticik acılıyor ne hikmetse. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aynı sorun geçen hafta benimde başıma geldi, Titi neti aradım ablanın biri sorunun geçici olduğunu ve portlardan kaynaklandığını soyledi, bir kaç saate düzelir dedi (inanmadım tabii) 3 gün sonra düzeldi bağlantı fiziksel olarak var ama aslında yok arada kafasına göre bir kaç site acıyor sonra tamamen gidiyor vs...
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Aynı sorun şuan bende de var,ne yf ne wow hiç bir şeye giremiyorum,bir kaç site harici başka birşey açamıyorum...
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 geffen said: Baglantım yok msn açılmıyor wowa giremiyorum google bile açılmıyor. sadece paticik acılıyor ne hikmetse. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? KaraKedi'nin ruhu seni avlıyor sadece paticike girebiliyorsun. Ana sayfanın çıktısını al. Okut uflet ondan sonra evinin baş köşesine as problem geçicek. :P :) P.s: Grevde kablo kesme sırası sizin oraya gelmiş oalbilir. Duzeltirler 2 gune.
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aynı şeyi şu anda ben de yaşıyorum. noluyo ttnet
Öne çıkan mesajlar