-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ya ben kendimi bildim bileli her akşam ana haber bültenlerinde 1(sabit rakam) sahibinin elinden kaçmış dana gösterilir. Kovalamacanın hollywood filmlerini(!) aratmadığı söylenir, görüntüler falan izlenir, bikaç vatandaş sopayla danayı kovalar sonunda polisler gelir sıkıştırırlar boğayı olay biter. Hatta bi de hatıra fotosu çekilir dana(a.k.a boğa)yla. Yalnız buaralar bu olay iice hızla artmaya başladı noluo anlayamıorum. sabit rakam 1i uçtu geçti. Sırf bu akşam 4-5 tane dana izledim anahaber bültenlerinde sahibinden kaçan. Hele biri var ki e-5te debelenirken arabanın teki geldi bi çarptı, havada 7 takla kungfu hareketlere 20 metrelik bi matriz zıplayışı ve ıslak zemine sert bi iniş, çok etkiledi beni izlerken oy dedim yüksek sesle. tabi araba paramparça, sonra gitmişler boğayı yolun ortasında kesiolar, çözüm bu ya, bi başkası gidio adama saldırıo yerde dövüo eşi vs. Nedir bu bizim danalardan, danaların da bizden çektiği?[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bizim değil de danaların bizden çektiği ciddi gerçekten.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ntv nin ana haber bultenini seyrediyorum dana haberi belki yilda bir goruyorum[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 eğer dinimizin anlamı temiz olmak, iyi davranan biri olmak demek değilse. Kessinler hayvancıkları.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 herkes dindar mı? :) oha yolun ortasndamı kestiler!!![signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 kesen de var, sopayla linç eden de, olcak iş deil, ama o hasettiğim e-5te arabanın çarpma sahnesi var ki, 20 metre uçtu havada dana ve tam 7 takla attı[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Alo Boğam kaçtı diye bir şebeke kurulmuş boğası kaçanlara yardım edecekmiş bayram boyunca başkanları kimse boğasına müdahale etmesin bizi beklesin biz hallederiz yoksa boğayı ürkütebilirsiniz falan diyor şaka değil İstanbul içi hizmet 24 saat açık :D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 $imdi haberlerde dinledim dananın teki yuzunden adamın biri olmu$ danadan(a.k.a boga) dan kacarken minibus carpmı$ .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar