Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ne zamandir alayim diyordum zaten, dun crossroads guitar fest i izledim iyice gaza geldim cumartesi gunu almaya gidicem fakat hangi pedali alayim karar veremedim daha.gidip deneme imkanim olmadi ama youtube dan demo izledim ilgilendigim bi kac markanin pedaliyla ilgili.marshall bluesbreaker 2, boss blues driver, digitech screamin blues ya da ibanez in tube screamerlarindan alacagim.gerci ibanezler digerlerine kiyasla biraz daha pahali ama eger degecekse kıyayim paraya ts808 alayim.bu pedallari deneyen ya da kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim.veyahut bunlarin disinda tavsiye edeceginiz pedal varsa onlara da bakabilirim. bi de, eric clapton in tonuna hayranim, gitarim dandik(ibanez grg270) ama benzese biraz super olabilir. teşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sorduğun sorunun net bir cevabı olmadığı ve çok insanın bunu tartıştığını belirtmekle başlayayım=)çok zamanım yok kısa kısa geçicem. Ibanez ts-9 - 'um var pedal lambalı ve iyi bir amfin varsa dehşet, başka hiçbirşeye gerek bırakmadan hard-rock gainlerine screaming leadlere varabiliyor, anlatabildim sanırsam ;) ancak amfi dandikse buda hiçbir işe yaramıyor kanımca ufak crunchy tonlar hariç. Boss Blues Driver - buda harika bir pedal lambalı+ts9(ts808) combosunu hiçbirşekilde geçemesede, eğer lambalı amfide kullanmayacaksan kesinlikle şuanda bunu öneriyorum. Digitech mi ne onu boşver direk. Marshall Blues Breaker - Bu boost için en az diğerleri kadar hatta belki daha başarılı ancak kendi başına bence pek iyi bir gain pedalı değil, tonlar fazla pis ama "dirty" değil, pis :) Bunlar benim kişisel görüşlerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 onlara o kadar para vericegine git boss od 1 al yeter. oyle ton alsan sustainin eksik kalicak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ben od-1'i karaktersiz bir gain pedalı olarak görüyorum açıkcası, hele clapton seven birini bence tatmin etmez, ama arkadaşın söylediği çok doğru o gitarla benim dediğim tona ulaşman zor en basidinden sustain'i çok doğru bir nokta. Bana sorarsan, pedalmış zartmış zurtmuş bırak para biriktir adam gibi bir amfi al, gitarda olabilir ama çok çok rezalet bir gitar değil o yüzden iyi bir amfi ile o gitar bluesy ton verir. Manyetikler h-s-h mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 h s h eed. amfi de marshall mg 15 en dandik serisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 saydığın ihtimallerin içinden boss en güzeli bence.pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ben olsam Tubescreamer tercih ederim çünkü çok versatil bir cihaz bence, heryerde kullanabiliyorsun fakat amfi çok önemli o pedalı kullanırken o yüzden eledim onu. Marshall'ın pedalı boost için iyi olabilir ama tek pedal olarak tatmin edici olmaz sanırım. Blues Driver daha iyi bir alternatif olabilir. Tek başına senin amfin ile daha iyi bir sonuç verebilir bencede. Ama ben yinede en güzel yöntemi önericem. Boş bir gününde erkenden çık evden. Aklına takılan bulabildiğin her pedalı dene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar