blueX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 arakdaşlar camelotun window modunu nerden indirbilirim google de arattım ama kısayolunu bulamadım yardımcı olabilirmisinz[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 si yok ama kafede çalıştı vortigernde gördüm aradım bulamadım[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Çıldırcam allahım ya yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiin ltüfen[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Download DAoCwin Make sure you still have windowed=1 in your user.dat. It should be just under the line that reads [main]. Start DAoC Let the patcher update DAoC to the newest version Run daocwin.exe Select the game.dll in your DAoC installation directory when asked Press OK Play windowed[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 YALVARIRIM biRİ BAKSIN ÇILDIRCAM YA BUNE GAVUR İŞİ YA ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 1 buçuk sattir yapamdım daoc win indirdim daoc rar diye bişe geldi bune bok ya rar dosyası napmam lazım[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 winrar cek.onunla acicaksin.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 onu çekiyodudma 3 kb ile çekiyo allaaaaahh kabloente okadar oparayı 3kbiçin mi veriyom ya[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 sonunda oldu ama grup dağılmış off :)[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 'Spam' seklinde mesaj atmayi birak lutfen. Ayrica unutma ki o program illegal birsey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben anlamadim ya si de zaten window mode da oynama secenegi yokmu?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bende anlamadim ya girişte sizde seçenek yokmu options un içinde? Çok basit birşey Window moduna almak :?????[signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Hmmm Özür Dilerim Anladim SI yokmuş :P[signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 http://svip.mine.nu/daocwin2.zip[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 hmm[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar