Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 mektupta ne yazıyordu bee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 arada abin olmasa fena kayardım diyo nate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bu hafta yok fakeleri çekmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 9. bölüme kadar sabredebildim. Arkadaş lisede okuyorsunuz bir tanemi okulla alakalı birşey olmaz. Her hafta başka bi sacma partı-gün. pijama partisi,maskeli balo,şükran günü ıvır zıvır hep bunların üstünden gidiyor. Bir kavga koy ,birşey koy aksiyon olsun... 1. bölümde vardı sadece o yüzden devam ettim zaten izlemeye Kızlar sevecektir ama bu diziyi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bu hafta bisürü fake var yine çekerken dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 diziyi tek götüren şey chuck ve blair. Onlar yeter sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Acıdım lan Chuck'a yazık herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bass ne yazdı be blaire gitmiş öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Serena, Aaron hiç yakişmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Chuck Blair'e ''herşey için üzgünüm,daha iyisini hakediyosun,beni arama''yazdı,yazık ya Chuck'a,kendini kaybeder o kesin şimdi,ortamlardan ortamlara akar :D Aaron varken Dan'i düşünüyo salak bu Serena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aaron a kafam girsin. artist prick. hatta artiz g.t. dan kafayı kodummu oturtsun. çak'a ben de üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ya o değilde bu Serena çok kart duruyor ya.Neresi liseli bunun.O role daha uygun birini bulamamışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 13. bölümde 12:45'te babasinin söyledigi şarkiyi bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 aaron... http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 DeBuffAndHeal said: 13. bölümde 12:45'te babasinin söyledigi şarkiyi bilen var mi? everytime you walk away you run away you take a piece of me with you there.. evli hatuna yazıp yazıp sonra gidip köşede ezik gibi bunu söylemesin kafayı kodummu oturtucam yakındır. bi taneside normal olsun lan şu insanların. ben mi çok memur oldum nedir anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 birbiri ile öpüşmeyen kalmadı.. normal insan var ya blairin hizmetcisi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Onu da geçtim 13. bölüm sezon finalimiş. Böyle hiç final havası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Max Damage said: Ya o değilde bu Serena çok kart duruyor ya.Neresi liseli bunun.O role daha uygun birini bulamamışlar mı? valla kız 87li gerçekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Dragonfire said: Onu da geçtim 13. bölüm sezon finalimiş. Böyle hiç final havası yoktu. nası yaa geçen hafta finalmıymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Final değilmiş pardon da akibeti belli değilmiş kısacası. Şimdi imdb'den baktım myepisodesda yazmıyordu. 15aralık ve 28 aralık görünüyor ama dün yayınlanmadı ve diğer bölümlerinde ne adı var ne sanı. imdb Her an değişebilir. imdb fail olmuş sanırım 5ocak sıradaki bölüm diye okudum ben nemessia diye bir yerde promosuda yayınlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 DeBuffAndHeal said: 13. bölümde 12:45'te babasinin söyledigi şarkiyi bilen var mi? Lincoln Hawk- Eveytime'miş. http://www.youtube.com/watch?v=zUiXJ-F5QAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ulan herkese gıcık oluyorum dizide bi tane normal insan olmazmı ya. hele o aaron tipsizi ne antipatik bir heriftir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Chuck Bass adamım B) o olmasa izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 14 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 quinn var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar