kgns Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sesu said: internetim baglansin direk basliyorum 2. sezona vanessa harbiden guzel evet chuck da igrencişte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Penthesilea said: Vanessa COK guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Chuck'a uyuz oluyordum ama son bölümde karizma yaptı. Son zamanlarda en çok eğlenerek izlediğim dizi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Türkçe alt yazı çıksada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Son bolumde the OC deki mini cooper var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dan in kardeşine bişey olmuş ne olmuş ya saç modelimi rengimi bişey olmuş bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 MrLevie said: Son bolumde the OC deki mini cooper var:) aaron mu dediğin kişi tam bi jony dip çakması gibi girmiş diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yok yahu marissanın kardeşini oynayan kız. danin kardeşi de saçlarını düzleştirmiş hehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 oha diziyi yeni izledim marissanin kardeşi kim be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://www.imdb.com/name/nm1473267/ yaşlara bakıyordum da micha barton 1 yaş küçük lan benden oha artık bir de nate az sübyancı değil 8 yaş var aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Llama said: dan in kardeşine bişey olmuş ne olmuş ya saç modelimi rengimi bişey olmuş bişey gothic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Llama said: MrLevie said: Son bolumde the OC deki mini cooper var:) aaron mu dediğin kişi tam bi jony dip çakması gibi girmiş diziye Yok ya resim çektiren model işte denin kardeşinin aklını karıştıran sütyenli hatun :D OC de marissanın kardeşiydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yahu şu kız işte Willa Holland the OC de Kaitlin'i oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 2/9 2/9 Mal Jenny! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pazartesi akşamlarımı oynuyor bu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 salı geceleri oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dragonfire said: 2/9 2/9 Mal Jenny! asdfg aynını 100 kere falan dedim diziyi izlerken. biri sunun bi içkisine hap atsa da stresim azalsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 dan aaroun'u da dövsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bu serena mal adami 3 yada 4 kere başka biriyle gördü hala bi aaron sevdasidir gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Serena kaşınıyor baktı Dan le olmuyor başka ufuklara yelken açmaya karar verdi. Ama uzun sürmez Bu arada yukarda yanlış söylemişim. Evet dizi Pazartesi akşamları oynuyor ve nete gece 4-5 gibi sanırsam düşüyor. Bizde ancak salı sabah görüp download ediyoruz ve salı akşamı izleyebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Aaron nasıl bir karizmadır yaw,Johnny Depp çakması fln da değil hem hıh :P 11. bölümün inmesini bekliyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 forgiver said: hangi pedofili yaptı lan bunu kız hamile http://www.taylor-momsen.net/pictures/albums/candids/2008/sept30-withfriends/normal_002.jpg kıza hamile demişsiniz lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ikinci sezon parçalarını nerden bulabilirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 geçen gün bi bölümüne denk geldim gece 3 müydü neydi. çok garip diziymiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Herkes bir şekilde birbiriyle akraba oluyor dizide. Aile dizisi oldu çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar