shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sen iyi alamadigindan o. hala gayet guzel gosipgorl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Wispy said: Abi bu 1. sezonda falan yoktu, 3. sezon olmasın : ) Ben de bunadım da hatırlamıyorum diyordum. 3. sezona başlamadım daha, hatta 2nin ortasında bırakmıştım. 1. sezonun sonlarında olması yazım hoca 2 nin basıda olabilir serena ile dan ın çalkantı dönemlerindeydi, yakalandıklarında hoca disipline gidiyodu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 shipitducy said: sen iyi alamadigindan o. hala gayet guzel gosipgorl. peki kardesim. sen nasi diyosan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 HaciYatmaz said: Wispy said: Abi bu 1. sezonda falan yoktu, 3. sezon olmasın : ) Ben de bunadım da hatırlamıyorum diyordum. 3. sezona başlamadım daha, hatta 2nin ortasında bırakmıştım. 1. sezonun sonlarında olması yazım hoca 2 nin basıda olabilir serena ile dan ın çalkantı dönemlerindeydi, yakalandıklarında hoca disipline gidiyodu falan. 1. sezon finalinde vardı diye hatırlıorm ben. daha onceki bolumlerdede vardı ama asıl sukseyi finalde yapıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 serenayi cikarsalar diziden olur yani. lame otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 grup falna dönmüş en son öle duydum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bi de yazik lan su neyte. bi turlu bulamadi cocuk mutlulugu. vallahi ben vericem o olcak yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi suc nate'de, adam mantik disi derecede yakisikli, kendi bok yemesi bu durumlari. emoya baglicagina gitsin disari ciksin 1000 tane serena var. dan de guzel got oldu, vanessa en imba hatun ayrica dizideki. bu arada lady gaga iyiydi lan, adamlar iyi tutturdular diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 neyt yani silkerim boyle isi diyip, dedeyle arayi yapsa, liseli bebelerin partilerini pas gecip, chuck kankasiyla avrupali model falan kovalasa da o da rahatlasa ben de. serenanin trip aski da cok alakasiz olmadi mi? cidden cikarsinlar su sumukluyu diziden. aptal oldugu icin atilmistir falan diye de not dussunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 insanın chuck gibi kankası olsun daha ne ister ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 olm (olm) ben bu diziyi izliyorum arada cnbc-e'de bugünkünü de izledim, aaron mu ne esaslı herifmiş jenny çok şeker nate de az keranacı değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 aeron geçici yaa bi kaç bölüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 @Penthesilea: çok sağol, bu versiyonu çok daha iyi olmuş gerçekten. sanırım (50cent coverı) milo -ayo technology'den sonra bu tarz rap->acoustic coverları daha sık göreceğiz. orijinalinden güzel olan coverlara kafadan girer ama rap->diğer coverlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 avrupalılarda öğrencek adamım bass seni rahat ol sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dude, I'm Chuck Bass allahına kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 dizide birbirleriyle yatmayan kaldımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 jenny chuck la yatmadı. dan blair la yatmadı. chuck serena yla yatmadı. baska gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gerisi çaprazlama oldu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 dandikti bu bölüm threesomebackler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mokoko said: jenny chuck la yatmadı. dan blair la yatmadı. chuck serena yla yatmadı. baska gelmedi aklıma bu sezonun sonuna doğru bunlar da olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 aahh Aaron ne taştı yaa :P Nate gerçekten mantık dışı yakışıklı, o yüzden bahtı kara,Dan'de bi düzgün ilişki yaşayamıyo hayret bişi,Vanessa hergeçen gün güzelleşiyorbence(gerçek hayatta Chuck ile beraber bu arada bilmeyenler varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu hafta yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 keske olsaydi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Boşuna uğraşma serena sana vermez meyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar