Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gossip Girl

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:
Ben de başladım, fena değil gibi :P Bakalım bundan sonrası kıfsmet.
Gogo 2. bölüm

Edit: Ha bi kere konuşmacılık yapan Kristen Bell tek başına götürür diziyi sdlfjkh

Zaten ben Veronica Mars'tan hayranıyım sırf sesini duyayım diye başladım diziye desem yeridir.Ve çıkarsalar Bell'i diziden izlemem diziyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nası bi gazsa, dün akşamdan beri oturup aralıksız izledim 1. sezon bitti başım ağrıyo şu an. Biraz ara vereyim en iyisi dedim proje yapıyorum lol.

Dizi hakkında sevmediğim bi nokta var, o da bazı detayları pat diye atlamaları. Direk şu sahnede şöyle oldu diyemiyorum ama, izlerken öyle yerler geliyo ki "lol bi olay ancak bu kadar kısa bi sahneyle geçiştirilebilirdi" diyorum resmen.

"G." ve sezon sonu

Pete & Pete'den beri Trachtenberg'i severim ama nası bi karakteri oynuyo off, küfür edesim var :P Gerçi şimdilik reformatory school ayağına gitti ama geri geleceğine eminim yani. Hem o tarz eğitim falan da hikaye, sanmıyorum Georgina'nın düzgün bi kız olabileceğini sdf

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bölmü çeviren arkadaş ==>> Çeviri: m1r4culous (LâEdri)
bölüm 21 parçaları
Graffitti Eyes - Stellarstarr
Is You Is Or Is You... - Dinah Washington
Whatever Lola Wants - Sarah Vaughan and Gotan Project
Right Round - Flo Rida feat. Kesha
Runaway - Yeah Yeah Yeahs

altyazının yanısıra eklediği notlarda bunlarda yazıyordu paylaşayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu gossip girl ler amma da saf oluolar hatta .bi saf bi akıllı.. sırayla uyarıcılar. sırayla sevgililerini degistiriolar.anlamadim gercekten yine de oyuncular ve kıyafetler oldukca göze hitap ediyor.Bu bölümde de serena biraz salaklık etti yanii. arastirmadan etmeden nereye yatırım yapıolar. sacma degil de ne ki ama yine de izliyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...