Fortuna Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kojiroh said: Ben de başladım, fena değil gibi :P Bakalım bundan sonrası kıfsmet. Gogo 2. bölüm Edit: Ha bi kere konuşmacılık yapan Kristen Bell tek başına götürür diziyi sdlfjkh Zaten ben Veronica Mars'tan hayranıyım sırf sesini duyayım diye başladım diziye desem yeridir.Ve çıkarsalar Bell'i diziden izlemem diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Abi nası bi gazsa, dün akşamdan beri oturup aralıksız izledim 1. sezon bitti başım ağrıyo şu an. Biraz ara vereyim en iyisi dedim proje yapıyorum lol. Dizi hakkında sevmediğim bi nokta var, o da bazı detayları pat diye atlamaları. Direk şu sahnede şöyle oldu diyemiyorum ama, izlerken öyle yerler geliyo ki "lol bi olay ancak bu kadar kısa bi sahneyle geçiştirilebilirdi" diyorum resmen. "G." ve sezon sonu Pete & Pete'den beri Trachtenberg'i severim ama nası bi karakteri oynuyo off, küfür edesim var :P Gerçi şimdilik reformatory school ayağına gitti ama geri geleceğine eminim yani. Hem o tarz eğitim falan da hikaye, sanmıyorum Georgina'nın düzgün bi kız olabileceğini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 nerde 18. bölüm !?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bayadır bölüm çıkmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 16 marttaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eyyww eagleım denizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: Gossip Girl partisi düzenleniyormuş http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/gossip-girl-parti.html allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ulan dan görüyorsun deme bi kadın bileği neye kudret götürdün yine haaa isterdimki lisede öyle öğretmenlerim olsun ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yazık lan chuck'a. bi chuckamadı bileyira. mal işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 öteki kızdanda aldı ayarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ilk sezonu izledim . sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 balon said: ilk sezonu izledim . sarmadıok bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Cakti bu arada Chuck Blair´a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 1 bölümünü izledim daha da denk gelemedim hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Slat said: Cakti bu arada Chuck Blair´a. son bölümde yalan oldu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 20 ile 21 arasında ne akdar çok fark var yaa yuh neden böyle sıçradı bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu bolum cidden cok iyiydi dizi help boyle olsa 20 sezon giderdide adamlar 2 sezon bu bolumde olacaklara calismislar :) baska birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 baya iyi bir bölümdü.sonda çalan şarkıda baya iyiydi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 gossipin bütün parçaları super böyle hiç bi site varmi çalınan parçalarının yazıldığı falan indirelim dinleyelim ya arşivlik parçalar gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bölmü çeviren arkadaş ==>> Çeviri: m1r4culous (LâEdri) bölüm 21 parçaları Graffitti Eyes - Stellarstarr Is You Is Or Is You... - Dinah Washington Whatever Lola Wants - Sarah Vaughan and Gotan Project Right Round - Flo Rida feat. Kesha Runaway - Yeah Yeah Yeahs altyazının yanısıra eklediği notlarda bunlarda yazıyordu paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 cem uzan dolandırıcak valla rufusu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 son sözde ki elvise gönderme hoşuma gitti baya talk like an angle walk like an angle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELena Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ya bu gossip girl ler amma da saf oluolar hatta .bi saf bi akıllı.. sırayla uyarıcılar. sırayla sevgililerini degistiriolar.anlamadim gercekten yine de oyuncular ve kıyafetler oldukca göze hitap ediyor.Bu bölümde de serena biraz salaklık etti yanii. arastirmadan etmeden nereye yatırım yapıolar. sacma degil de ne ki ama yine de izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Cons said: cem uzan dolandırıcak valla rufusu ahahahahaha. mal kendi kaşındı. çakallık yapıcam derken bi onun parası gider zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 2x22 nin sonunda georginanin chuckla taksiye bindigi sahnede calan sarkıyı bulabılen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar