khala Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 güvenç olm organizator sensin ayarla şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Futbolda olduğun kadar organizasyonda da iyisin Güvenç, güveniyoruz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ayarlarız abi dert diil pyro da zaten izmirden geliyomuş, hazır gelmişken maç yaparız işte ankaradan da azmo gelse iyi olcak ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 azmo bildiğim kadarıyla 3'üne kadar istanbul'da olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hakemde var desene o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Yalan olmasın bu maç Güvenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sen 2 şubatta burdasın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pyro khala cavanagh dela wishmaster tharkas holy kender fizban sly griz azmo(istanbulda olursa eğer) al sana direk moda için 6v6 12 kişi sırf bu başlıktan, hepsi de eski maçlarımızdan arkadaşlar=) göztepe 7v7 derseniz +2 eshreff-arcane-babacum-apex-sabo-hill fln derken yine baya bi eski oyuncumuz var, elbet çıkar 12 ya da 14 kişi, olmadı oynamak istiyen yeni arkadaşlar olur onlardan alırız onlar da hafiften girerler maç temposuna cuma akşamı ben maç için ayrı başlık açarım saha organizasyonunu falan hallederiz ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Evet 2 şubatta oradayım. Aslında göztepe daha uygun bana, hem yakın hem de bildiğim bir yer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tamam cuma günü konuşuruz forumda diğer başlığı açınca, sahaya karar verir alırız hemen büyük ihtimal göztepe hilal olur o zaman 7v7 yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 saatine karar verin gelmeye calisacagim... (hanim izin verirse anca :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 eshreff le babacum gelmezse ayıp olur 7v7 yaparız. ben oynicam 2 şubatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 güvenç sen yaz beni kadrolara 2-3 gün bakamıcam foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Olm kılıbık mısın nesin Azmo, gelirsin her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 azmo maç 4-5 ya da 5-6 olur saate karar verelim hepberaber, sahayı alma görevi son 7-8 maçtır holy'e devredildi yine o halleder=) maç çıkışı kadıköyde dota-koko-midye de yapabiliriz dota yaparsak zaten iyice çıldırtırım sizi cafede noobluğumla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 4-5 olsun akşam 7.30 da buluşmam var 6 da biterse yetişemem taksimde çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hatta 3-4 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 2 şubat c.tesi göztepe hilal 15.00-16.00 7v7 uyuyo mu çoğunluğa? ona göre holy'e haber uçurayım da sahayı alsın hafiften kadroyu garantileyip takımları kurmaya başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 anaa maç avrmış.. yer kaldıysa ben de avrım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 tamam o zaman holy alsın sahayı çoğu kişiye uyar gibi görünüyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 BabacumMostors said: anaa maç avrmış.. yer kaldıysa ben de avrım :) oynuyosun abi, yankı da oynuyo gerçi daha sormadım ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 3-4 guzel, buyuk ihtimalle gelirim ama mactan hemen sonra tuyerim O_O, yalniz goztepe nerde bilmem ben, ayrica bana dus lazim, ayrica besiktasa donus lazim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar