Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Şimdi oyunda mouse oynuyor cursor sağa sola aşağı ama tuşlar basmıyor oyunu down edip windowsa dönünce tuşlar normal mouse un herşey normal durup dururken oldu ne anladım ben bu işten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Eski versiyon add-onlar bazen öyle şeylere yol açabilio. Bende de benzer şeyler oluodu. Add-onları yenile, ya da silip tekrar yükle düzelicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 oyunu kapadım açtım düzeldi. sağol gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 /console reloadui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 alt+z yap iki kere duzelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar