Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 c# we socket ve türevi classlar konusunda uzmanım diyebilen ve o konularda (client server) cok asırı zor olmayan bir program yazmayı becerebilirim diyenbir arkadas arıyorum. Istanbulda olması esas, 2 tane projem war we bu konularda cok kotuyum (0 a yakın denebilir), bu 2 proje konusunda bana yardım edecek, yapımlarında sırasında bana hem anlatacak hem yapacak(ben anlarsam yapmasına pek de gerek yok :=) ) birini arıyorum, Istanbuldan olması gereklidir :=) Ücreti özelden konusuruz.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ne istediğini daha detaylı açarsan buradan da yardımcı olabiliriz.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 keske buradan yardımcı olunabilecek seyler olsa, client-server programı gibi, client servere baglanır, dir cekerek dosyaları görur, get ile onları indirir vs vs. projelerden basit olanı bu diğeri daha komplike.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 c#ta bunları yapmak hiç zor değil. zamanında aynı mantıkla çalışan bir im tarzı birşeyler yapmıştım. hatta csharpnedir.com adresinde birşeyler olması lazım soket programlama ile ilgili
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 internetten yada uzaktan yardımla, pek ögrenilmez, benim tam istedigim aslında bu konularda we örnek olarak 2 projede bir nevi özel ders idi :=) hala ömleri bekliyorum. Saglık olsun leath :=)
Öne çıkan mesajlar