Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 c# we socket ve türevi classlar konusunda uzmanım diyebilen ve o konularda (client server) cok asırı zor olmayan bir program yazmayı becerebilirim diyenbir arkadas arıyorum. Istanbulda olması esas, 2 tane projem war we bu konularda cok kotuyum (0 a yakın denebilir), bu 2 proje konusunda bana yardım edecek, yapımlarında sırasında bana hem anlatacak hem yapacak(ben anlarsam yapmasına pek de gerek yok :=) ) birini arıyorum, Istanbuldan olması gereklidir :=) Ücreti özelden konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ne istediğini daha detaylı açarsan buradan da yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 keske buradan yardımcı olunabilecek seyler olsa, client-server programı gibi, client servere baglanır, dir cekerek dosyaları görur, get ile onları indirir vs vs. projelerden basit olanı bu diğeri daha komplike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 c#ta bunları yapmak hiç zor değil. zamanında aynı mantıkla çalışan bir im tarzı birşeyler yapmıştım. hatta csharpnedir.com adresinde birşeyler olması lazım soket programlama ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 /Edit hayir olamaz. nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 internetten yada uzaktan yardımla, pek ögrenilmez, benim tam istedigim aslında bu konularda we örnek olarak 2 projede bir nevi özel ders idi :=) hala ömleri bekliyorum. Saglık olsun leath :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar