nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 niye o beni dinlemezken susmayı beceremem? niye soylediklerimin hicbir ise yaramayacagını bildigim halde cenemi tutamam? aptal mıyım bu kadar düsüncesiz miyim yoruldum dedi neremle dinliodum ki. yine gittim seni seviorm da soyle de boyle de. aklı olan adam bekler dimi, al iste iyice yoruldu simdi o konuyu acmak o konuyla ilgili bisi duymak istemio. bravo bana. hadi 1 kere olsa tamam. ama her seferinde mi tutamaz bi insan hissettiklerini icinde. illa nie onları dısa dokmek zorundayım rahatlamak icin, illa onu mu rahatsız etmem lazım, illa son sanslarımı da ona bazı seyleri zorla dinleterek mi harcamalıydım. acaba soylemezsem ne olur, acaba soylemek icin zaten gec kaldıgım seyleri soylemek icin daha da beklersem iyice donulmez bi yola mı gireriz diye yiyip bitirirken kendimi asıl onemli soruyu sormayı unuttum kendime. acaba bu sefer biraz beklesem, zaman versem, biraz kendine gelse de sonra anlatmaya calıssam acaba duzelir mi bazı seyler, cunku diger sorunun cevabının hayal kırıklıgı oldugunu gormustum, hem de bircok kez, bir kez de bu sorunun cevabını gorseydim nolurdu. ama yok. sanki hicbir sey duzelmeden onla konusmam ona tamam dedirtmem herseyi cozecekmis gibi, yine tutamadım kendimi. oysa ne kadar basit soyledi. yoruldum dedi bırakayım kendine gelsin bu sefer. bakalım nereye kadar bırakabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 i love you too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 içinde kalıcağına dışarı çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yazıyı okurken ben daraldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sen niye dert yapıyosunki asıl icinden gelen herseyi soylemen en guzeli simdi kac kisi icinden geldigini dogrudan soyliyebiliyo??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 neden yoruldu? seksten mi sevilmekten mi? yoksa daha derin bir konumu bu, cok mu daraltiyorsun onu bence biraz dusun, bosluk ver, bogarsan sevdigini senden kurtulmak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konu ne? Tamam diyip gecistirmek cok yanlis.Icinden gelen herseyi soyliceksin.Icinde tutmak sadece sana zarar verir.Ben senin hatani anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 konuş baboli konuş asla susma unutmaki karşındakinin söylediklerine değil sana tahammülü kalmamış yol ver getsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bu sefer daha once yapmadıgı yap.bırak rahatlasın.geri gelir korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar