mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mario Theme guns n roses - sweet child o' mine! iron maiden - the trooper a-ha - take on me ve daha fazlası youtubeda adamın youtube da kendi hakkında yazdığı yazı Gerry said: my name is gerry (jerry) phillips and i have been playing songs on my hands for 38 years! this was extremely painful to do! i had a fire extinguisher next to me in case my hands set on fire! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 efsane bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 o kadar uzun sesleri çıkartamaz fake gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gerııiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 sanatçı olmak başka bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 AHSDUUHDSA efsaneymiş ya.. çıkmıo lan benden ses? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bu adam belli düzeyde ventriloquist olabilir.Elleriyle sesleri o kadar uzatması çok inandırıcı gelmedi bana.Ventriloquism'le ilgili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Taksimde öten adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 vayt be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 babam ?! baba !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Evrenoz Paşa said: bu adam belli düzeyde ventriloquist olabilir.Elleriyle sesleri o kadar uzatması çok inandırıcı gelmedi bana.Ventriloquism'le ilgili bence. hı hı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 1.30 da abartısız take on me dedi adamın elleri oha.. daha oncede dinlemiştimde dikkatimi cekmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 38 sene bunla mı uğraşmış -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 nerden gelmiş aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 elinden değil .ıçından çıkıyo bence,bizi kekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 o el haraketini bende yapıyorum taktiği var.kimseye söylemiyorum da o kadar nasıl yapılıyo bilemiycem.ve her seferinde aynı sesi çıkarmak için adamın baya kasması gerekmiş heralde.çünkü ellerin nasıl birleşirse ona göre ses çıkıyo.ben bi tek marioyu izledim.adam orda baya iyi kenetlemiş.painfull falan da değil.gerçi oyle bi vakum haraketi var ki kan topluıyo elin.o da gereksiz bişey adam da onu yapmıyo ses falan cıkarmıyo o haraket. sonuç olarak +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Charsi said: Taksimde öten adam gibiheh aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar