wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 karpuz said: Bu düşünceni de tezine dahil etmeyi unutma. Nobel falan bile alabilirsin... (....) ana britanika mı var önünde nerden biliyosun olmadığını bu düşüncenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 internet > anabiritanica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: çünkü arkadaşım bütün topiğin başından beri olan şey, çiftleşme dediğin erkek ve kadının cinsel organlarıyla olur. sex budur. bunun dışındaki herşey sapıklık ve sapkınlıktır. 3. kez söylüyorum galiba bu topicte aynı şeyi galiba. Masturbasyon da mı sapıklık ve sapkınlık? (erkek için: 31 yani, asılmak, çavuşu tokatlamak. hani herhalde 3. kez söylememin sebebi masturbasyonun kelime anlamını bilmemeniz falan... umarım şu argo karşılıklarından birinin anlamını biliyorsunuzdur...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Viktor said: seks illa ciftlesme degildir seks zevk veya ciftlesme icin yapilir seks içgüdüseldir ve dünyada sadece yunuslar ve insanlar zevk için sex yaparlar ama hepsinin sonu çiftleşmedir ve içgüdüsel olarak karşı cinsedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 karpuz said: Masturbasyon da mı sapıklık ve sapkınlık? (erkek için: 31 yani, asılmak, çavuşu tokatlamak. hani herhalde 3. kez söylememin sebebi masturbasyonun kelime anlamını bilmemeniz falan... umarım şu argo karşılıklarından birinin anlamını biliyorsunuzdur...) hayır 3 günde bir testislerimi boşaltıcak kadın bulamadığım zaman mecbur kaldığım durum, acı çekiyorum çünkü. bazen acı>everything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Viktor said: internet > anabiritanica ne zamanmış nekrofili nin başlangıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: karpuz said: Bu düşünceni de tezine dahil etmeyi unutma. Nobel falan bile alabilirsin... (....) ana britanika mı var önünde nerden biliyosun olmadığını bu düşüncenin? Aaa şimdi ana britanika'dan baktım, 19. yüzyılın büyük düşünürlerinden İspanyol Düşünür Rodriguez Domaldagez, 1879 yılında ilk basımı yayınlanan "Nekrofili vs Eşcinsellik" adlı eserinde "İnsanlık arkadaşının götündense evine götürüp sürekli kullanabileceği bir göte sahip olma fikrini geliştirdiğinden nekrofili, eşcinsellikten eskidir" fikrini savunmuş, çok özür diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bak netlemişsin işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: karpuz said: Masturbasyon da mı sapıklık ve sapkınlık? (erkek için: 31 yani, asılmak, çavuşu tokatlamak. hani herhalde 3. kez söylememin sebebi masturbasyonun kelime anlamını bilmemeniz falan... umarım şu argo karşılıklarından birinin anlamını biliyorsunuzdur...) hayır 3 günde bir testislerimi boşaltıcak kadın bulamadığım zaman mecbur kaldığım durum, acı çekiyorum çünkü. bazen acı>everything. Bütün dünya senin ekseninde dönüyor. Yeri geliyor, kendi yaptığın tanımı eğip, kendi yapmakta olduğun hareketi ona uydurabiliyorsun, yeri geliyor, istediğin bir düşünceyi sanki kabul görmüş bir gerçekmiş gibi sunabiliyorsun, yeri geliyor kendinden farklı bütün insanları "sapıklık ve sapkınlık"la suçluyorsun. Efsanesin. Sana tapanlar falan da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: çünkü arkadaşım bütün topiğin başından beri olan şey, çiftleşme dediğin erkek ve kadının cinsel organlarıyla olur. sex budur. bunun dışındaki herşey sapıklık ve sapkınlıktır. ya ne kadar uzattın, ben öle mi demişim iyi oku. ÇİFTLEŞME-SEX için sölediğim quote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: hayır 3 günde bir testislerimi boşaltıcak kadın bulamadığım zaman oha? zaten olaya böyle bakıyorsan (yani testis boşaltma) teorik olarak heteroseksüel ilişki ile gay ilişki arasında fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 off peki ok, harbi ok bişi demiyorum. 3-4 kişi farklı notkalardan bişiler sölüyo, hepsine cevap veriyorum, sonra hepsi diğerlerinin cevaplarını alıp tekrar önüme koyup farklı bişi diyo. bi anlamı yok, boşa ter bezlerim çalışıyo şurda. siz tartışın, ben başaramıyom sizinle tartışmayı. ha bide tartıştığınız konuyu hatırlayın arada lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 :p bir teorik bilimciyle muhabbetler vol4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hayır yazcam bişiler gene ama arada iki mesaj daha giricek sonra gene karışcak ondan üşendim. nasılsa benim ne demeye çalıştımı herkes anladı bende herkesin düşüncesini anladım, o zaman başarılı bir tartışma sayabiliriz genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tamam herkes sevişmeye devam etsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 kiminle yapıyosa artık o herkesin kendi tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Woo woo woo.. lanet olsun adamım.. burada duralım! bu konudan bi sürü şikayet geldi ve bir çoğu da haklıydı. Aslında bu konu burada oldukça uzun kaldı bile denebilir. her neyse efenim. buna benzer bir konu açılana kadar "homofobi nedir? nasıl yenilir?" "düzgün tartışma kilit getirmez" "kurallar önemlidir,çünkü... cilt 1ve2" gibi isimlere sahip kişisel gelişim kitapları alıp okuyunuz. isterseniz "bir teorik bilimciyle muhabbetler vol4." isimli kitabı da okuyabilirmişsiniz. bir daha ki "bizi niye geriyor milletin tercihi?" konulu başlığa kadar esen kalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar