Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 7 kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Michael Schumacher, Almanya'dan İtalya'nın Milano kentindeki bir randevusuna acele yetişmek için havaalanına gidişte bir Türk'ün taksisini kendisi kullandı. Ailesi için köpek satın almak amacıyla özel uçağıyla İsviçre'den Almanya'ya gelen Michael Schumacher, acelesi olduğu için dönüş yolunda Tuncer Yılmaz adlı Türk taksicinin aracını kullandı. ''Neue Presse'' ve ''Kölner Express'' gazeteleri, Schumacher'in, eşi Corinna ve çocuklarıyla birlikte özel jetiyle Almanya'nın Coburg kentine geldiğini, buradan da karayoluyla Kronach kentine geçerek, tanıdığı köpek bakıcısı Silke Löffler'den bir köpek aldığını yazdı. Schumacher'in, buradan dönerken, Opel Vivaro marka otomobile sahip olan Yılmaz'ın taksisine bindiği, İtalya'nın Milano kentindeki bir randevuya yetişmek durumunda olduğu için korumasının Yılmaz'a, ''Şefim aracı kullansa bir mahsuru var mı'' şeklinde soru sorduğu, Yılmaz'ın da bunu kabul ederek aracın arkasına oturduğu belirtildi. Schumacher'in daha sonra hava alanında Yılmaz'a teşekkür ederek 100 Avro bahşiş verdiği kaydedildi. Yılmaz, bu konuda yaptığı açıklamada, ''O kadar akıcı ve zarif bir şekilde otomobili kullandı ki, sanki hiç bir viraj yok gibiydi'' dedi. Schumacher'in korumasının kendisine, yolda çok polis kontrolü olup olmadığını sorduğunu, kendisinin de buna ''sık sık'' şeklinde karşılık verdiğini ifade eden Yılmaz, ''Hayatımda yaşadığım en muhteşem olaydı'' şeklinde konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 atıyonmu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 http://www.cnnturk.com/YASAM/KEYIF/haber_detay.asp?PID=226&haberID=410996 atmıyomuş süper olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Oba Michael Schumacher şoförün olsun, üstüne bi de 100€ bahşiş al. Ulan o değil de; said: Ailesi için köpek satın almak amacıyla özel uçağıyla İsviçre'den Almanya'ya gelen Michael Schumacher... Yuhara be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 araçta bu dsfjşkldsf http://www.sbrent.com.ua/opel_vivaro_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 taksicinin müşterisi artar heralde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben olsam direksiyonu cikartir ebayde satarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 direksiyonu çıkarmasına gerek yok, alsın bi vivara direksiyonu satsın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Sofor koltugu, direksiyon, vites kapi vs hepsini ztn meraklisina parca basina bi vivara fiyatina satar, filo kurup lojistik isine girer(!?) mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 BEN OLSAM VİTES KOLUNUN ÜSTÜNE OTURURDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Cons said: BEN OLSAM VİTES KOLUNUN ÜSTÜNE OTURURDUM off off off!..schumi sonucta dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Ne kadar iyi adam hem ünlü biriyle muhattap oluyo, şöförü formülacı, bi de üstüne dolgun bahşiş. taksici rüyası diye birşey varsa budur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 vivaro yu da ne kadar kullanabilirsen artık.. ayrıca o nasıl bir taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Öyle deme 130HP'lik Transporter fln feci kaçıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Tyrael said: vivaro yu da ne kadar kullanabilirsen artık.. ayrıca o nasıl bir taksi havaalani taksisi, millet bavullarla geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Fistan said: Yılmaz, bu konuda yaptığı açıklamada, ''O kadar akıcı ve zarif bir şekilde otomobili kullandı ki, sanki hiç bir viraj yok gibiydi'' dedi. Schumacher'in korumasının kendisine, yolda çok polis kontrolü olup olmadığını sorduğunu, kendisinin de buna ''sık sık'' şeklinde karşılık verdiğini ifade eden Yılmaz, ''Hayatımda yaşadığım en muhteşem olaydı'' şeklinde konuştu. yılmaz abi hafif yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ahaha fenaymış. ballı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Nasıl bir şans birader. Bende taksici olmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Cons said: BEN OLSAM VİTES KOLUNUN ÜSTÜNE OTURURDUM olaydan koptum cus yaa gozumden yas geldı gulmekden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 abi bizim havalanımıza da geliyolar bavulla da yani ne bilim ekstrem bi konsept olmuş bence..almanyada dolmuş uygulaması başlamış bile diebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar