DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çıkın hadi yahu yarım saat kaldı ben koşarım sizin yerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Çıkıyorum ben şimdi, metroda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İlk yorumu ben yazayim bari :D Maç süper bi havada geçti yav. Tek kötü şey DoruK'un gözüne soktuğum parmaktı :( (Tekrar özür dilerim abi :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 En kötü şey de az kalsın çocuğumun olmayacak olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abi can da bana attı sorma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Theridone said: İlk yorumu ben yazayim bari :D Maç süper bi havada geçti yav. Tek kötü şey DoruK'un gözüne soktuğum parmaktı :( (Tekrar özür dilerim abi :() canın saolsun maç çok centilmence geçti tabi o kadar zararsız atlatmak olmazdı :p çok güzel maçtı herkesin ayağına sağlık. bi de pwned :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 takım? skor? resim? sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Theridone said: abi can da bana attı sorma ya :D rıdvan kusura bakma bab ya, yanlşlıkla oldu :p bu arada takımlar: hardter reddog doruk ben pyro bide pati dışı bi eleman. karşıda da bi Theridone vardı patiden, geri kalan 5 kendi arklarıydı. yendik biz :p dostluk kazandı ama:p dimi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 pati vs başkaları olmuş bu theyi saymazsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 barış bey gelseydınız pati olabilirdi tabi bazı arakdaslarımızda :D ama maç iyiydi oguz kusura bakma çok topuna karıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben de dün 2400 koştuğumdan bugün kafamı yerden kaldıramadım bi dahakine artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bugun maç yaptıgımız okulda olan olay haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Can, Ceyhun vardı bizde nasıl unutrsun adamın adını =D Hardter said: barış bey gelseydınız pati olabilirdi tabi bazı arakdaslarımızda :D ama maç iyiydi oguz kusura bakma çok topuna karıştım :P Ayıp ediyorsun olur o kadar yavru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 unutmadım olm nie unutayım :D burda ceyhun desem bi rıdvan tanır :p ahaha. o yuzden demedm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 benim üstün kalecilik ve defans yeteneğim sayesinde maçı önde bitrdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 benim kaleciliğim yüzünden kazandınız siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 haftaya bi daha yapalım arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ayarlarım gene sorun deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 uyar bana ben gelirim haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bak bu seferkisine gelirim yıl başıda geçti nasılsa.rahat rahat maç yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben rıdvan apeiron slayer redogski ewt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben söz vermeyeyim koşu falan olabilir ertesi günü çünkü. ama gelmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 doruk deü atletizm takımına mı girdin naptın olm, ne koşusu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yok futbol hakemliği =) düzenli koşmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Olmadı gene tayfadan takviye yaparız ama çoğunluk patiden olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar