slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 cavanagh said: =) biz bağlarız onu merak etme, güzel bi sözleşmeyle klübümüze bağlarız bonservisi adam başı 5 dürüm bizim takıma haberiniz ola 5 dürüm? Oğuz bukadar ucuza gitme daha fazlasını site artır fiyatı izmirden adam kalırmanın ne demek oldunu anlasınlar kişi başı 5 dürüm içecek +10ytl al.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Theridone said: Ne zaman dönüyosun Oğuz abi? 16 Şubatta ara veriliyormuş lige o ara geri dönecem tatil için İzmir'e =) Gencay, bence makul bir fiyat. Daha nasıl oynadığımı bilmiyorlar gerçi, ucuza gittik ama sadece bir köprü benim için orası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 biz zaten genç yetenekleri keşfedip eğitiyoruz giderken hayır dua etsinler yeter bize=) hehe nasıl oynadığını zaten sorucam abi sana ona göre kadro kurucaz=) zaten biz de çok iyi değiliz yani ben öle konuşuyorum ediyorum da çok da iyi değilim, ortalamayım diyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Jardel'in biraz daha fazla koşanını düşün, tabi sigaranın etkisiyle tıkanmada var. Ayrıyetten bazı çok kolay golleri kaçırıp imkansız gollerim çoktur. Kısacası explosive striker =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şşşt burası izmir topikisi. Gidin İstanbul topağına yazın kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Geldiğim yeri unutmam, vefalı adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ucyoldaki 19 mayista yapin bari para bize gelsin dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 orayi haraca mi bagladin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar