MuDo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yaşansın yıllar, eğer sen varsan yüreğimde, Yürüsün yollar, bırakmasın peşimizi. Boşver, gelen geliyor bizimle, Onlar olmasada yanımızda, Anılar teselli eder her hatırladığımızda. Yaşam bana sensiz yaşamayı, Sensiz geçen yılları nasıl aşacağımı, Nasıl, kanayan yarama merhem süreceğimi, Nasıl, seni sensizde hissedebileceğimi, Öğretmen istedi... Ben ise çabaladım durdum, Anlamak için yaşamın bana ne söylediğini. O söyledi ben dinledim, O söyledi ben dinledim... Artık anlayabiliyorum, Artık konuşabiliyorum beni sensiz bırakan, Adı "Acımasız" olan yaşam denilen varlıkla. Şimdi elimde bir parça umut var, Geleceğimize ait, Çok seveceksin duyunca biliyorum, Kalbin yerinden fırlayacak belkide. Anılar üzmeyecek artık seni, Çünkü elimde bir parça umut var... Ve ben, korkmuyorum artık, Adı "Acımasız" olan yaşamdan, Güveniyorum, sana, sevgine ve geleceğimize, Beni yanlız bırakmayacaksınız biliyorum.. Ben artık yaşamla konuşabiliyorum, Ben artık yaşamdan korkmuyorum, Ben artık Seni, Uzun olan geceye inat, Sensizliğimin son safasında bile, Dudaklarımın yanaklarında hissettiği, O sıcaklık hep oradaymışçasına, Sensizde hissedebiliyorum. Çünkü ben, Seni Herşeyden Çok Seviyorum... Tek Aşkım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 çok güzel yazmışsın tebrik ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bide nakarat bul sarki sozu gibi olsun.. guzel yazmissin eline saglik :) afiyet olsun baah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 gerçekten çok hoş olmuş ellerine saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 tbr güzel olmuş cideden=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abi çok güzel olmuş tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 tebrikler, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar