Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Ş. Ligi : Fenerbahçe SK - CSKA Moscow 12.12.2007 Çarşamba

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Porto ( lider )
Liverpool
Chelsea ( lider )
schalke
real madrid ( lider )
olympiakos
milan ( lider )
celtic
barcelona ( lider )
lyon
manchester(lider)
roma
ınter (lider)
fener
sevilla(lider)
arsenal

Çıkan 16 yakım bu bence fenerın çekebileceği en iyi takımlar

1) schalke
2) porto
3) celtic
4) olympiakos
5) lyon

bu 5 takımdan sadece lyon ve olympiakos'a biraz zorlanıcağını düşünüyorum, ama 5'ini de yener bence. Diğer 11 takım zorlar..

Keşke şurada BJK'yi de görseydik..
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler fenere böle olacağı belliydi tabi de yine de helal olsun.

1.ler bir torbada 2.ler bir torbada

tamamen karma sistemi(uefa puanına göre seribaşı olma yani büyük takımlar için 2. olmanın farketmemesi) önümüzdeki seneden itibaren geçerli olacak diye biliyorum)

en uygun takım porto gibi. fenerin portoyu eleyebileceğini düşünüyorum ben neden olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır hayır liverpool çıksa keşke, fb bjknin intikamını alsın. Şaka maka 8-0 gibi bi skor gördükten sonra liverpoolun başka bi türk takımına elenmesi şampiyonlar liginde yılın olayı olurdu kesin >:D<.

Harbiden theCio'nun yazdığı takımlardan birisi gelirse fb çok zorlanmaz muhtemelen.

Da grup 2.leri grup 1.leriyle eşleşiodu gibisinden bi çağrışım kalmış benim kafamda :P

EdiT: Ben bu satırları yazarken cemad da yazmış zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıklı olan karma olması, CL daha zevkli hale gelir bu sistemle küçük takımlar hep eziliyor ve son 16 dan sonra düşüyor ondan sonra her sene aynı final, milan barça liverpool arsenal vs hep aynı takımlar üzerinde dönüyor.

Eğer sistem öyleyse fener'in işi zor, porto çıkarsa rahat geçer, sevilla zorlar, diğerleri çok çok zor
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerin seyircisi neden maçlarda bağırmıyor, veya bağırıyorda stadın yapısından dolayımı duyulmuyor. Tartışma çıksın diye söylemiyorum merak ettim çünkü İnönü ( 30-35 bin sanırım), Samiyen(20-25bin) ve diğer stadlarda çok daha fazla ses çıkıyor. Amigolarmı kötüdür birlikte bir marş ayarlıyamıyor bütün stadı hep bir ağızdan söyletecek, yoksa fener seyircisi avrupai ( bknz ispanyol, ingiliz vs) sıkıcı seyirci modelinimi örnek aldı. Onlardan kastım bütün maç oturup sadece gollerde kalkıp alkışlayıp oturan örnekler :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu maç bence maçın geneline bakıldığında çokta iyi değildi be abi sesten kastım sırf kuru gürültü değil, Yani hep bir ağızdan birlikte marş söylemek ve benzeri, stadda ki atmosfer muhakkak daha farklıdır ama tv den izleyince o kadar etkileyici gelmiyor yani bir BJK ile karşılaştırıyorum çok farklı geliyor ikisinden TV'den izlediğimiz zamanki biri 20 bin taraftar daha fazla. Bu arada BJK'li değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...