Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 İnternetten diablo II nereden nasıl oynayabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein [Bu mesaj Black1ce tarafından 21 January 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Black1ce, 21 January 2004 18:39 tarihinde demiş ki: İnternetten diablo II nereden nasıl oynayabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.. orjinalse Battle.netten değilse .. tcp/ip den oynabilirsin .. Arkadaşın ya da sen server kurarsınız .. ve kurulan serverın ip siyle oyuna bağlanırsınız ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 orjinal diil oynanan public serverlar falan yokmu??[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 3-4 tane vardı bildiğim ama çok oldu valla .. 2 tane tr vardı kapandı onlar .. hatırlamıyorum ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 eskiden medicgs vardi turkiye'de o da kapandi. yabanci server bende cok aradim bulamadim. fsgs kapaninca gitti alayi.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bende aradımda 1.10 da hiç yok snrım[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar