Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben izlerken yarıldım sizlerle de paylaşim dedim :D http://www.youtube.com/watch?v=rCWmrCh0LWM&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 No Break dance, yes kayseri styla :D 18+ yannız tehlikeli hareketler de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yarılmaya devam ediyom yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 in an ıl maz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ne özenti milletiz ya, ulan düğün salonundasın adam gibi çek halayını oyna misketini..O ne be "sakat style break dance". Kırmızılı malın bide başı dönüyo anormal hareketlerden. Hey allam. Bide bunun papu chulo versiyonu vardır. Eskidir bayaa ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hep bunu demek istemiştim :D milyon kere açıldı efemm bir örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 üstü kırmızılı arkadaşa +1 rep veriyorum! 1:26 dan sora kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 açılmıştı ama 10 numara dans ya süper =)=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 vallahi iki oldu bu abicim değil gülmek buhran denizlerine yelken açtım memleket meselesi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 suyundandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 valla dalga geçmek için söylemiyorum, acaba böyle bi dans var mıdır hakkaten kayseri'de? yoksa 'biz biliyoz da mı oynuyoz'un son noktası mıdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dans çilibommuş, vidyonun ikinci kısmındada "avare" sanırım şarkının adı sarhoş gibi yürüyolar o da avare dansıymış :) youtubeda ki yorumlardan öğrendim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar