Disappear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Kelimelerin kifayetsiz kaldigi an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 allahım çiğ köfte.. ne yerdik be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 olsa da yisek. şişlide otururken paso gidiyodum buraya geçen sene 1.5 sene önce falan. aşmış çii köfte yapıyolar. gerçi ben çiğ köfte adı altındaki herşeyi yiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 burdan hic yemedimde etilerde marmaris bufe + elazigli cigkofteci kombosu gece gece cok fena oluyodu. gece gece aciktim zaten of be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Gurbetteki insanlara yazık. Başlığa yazın lütfen bu tip şeyleri T_T çiğ köfte!!111!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 abi!! gece gece yapmayın şöyle yaw ^_^ acıkıverdim şimdi.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Kurallara eklenmesini talep ediyorum:başlıkta belirtilsin yemek hakkında olduğu, olan var olmıyan var. Azımdan şelale akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben göbekle semyom ya... sıcacık lavaşın içine tulum peynirini doldurup içine atyorum öle süper oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 tam altımızda süper biyer valla çiğ köfteside çok güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 o dğeidle net sitesi burger king inkine acaip benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 oha alakası yok bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Şişli'dekinden yiyorum devamlı. İsmi dışında gayet güzel. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yanlız bu yeni hortlamaya başlayan ciğ köfte dükkanlarındaki çiğ köfteler çok yalan, içinde ne acısı var, ne de eti var. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 abovv olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 %80 i bulgur çiğ köftecisi zaten. etli olanlar çok nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 çok canım istedi lan. oooooof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 heheh zekiice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 etliyse domuz etidir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ya bu saatte offf olurmuyaaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar