Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Tekirdağ'da o ağaç... Cezalı kaçmasın die başında nöbet tutuluo... Birlikten yaklaşık 3 Km uzaklıkta... Başında sürekli bi asker beklio... Ağaç ne zaman çürür ölürse o zaman cezasıda biticek...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 çok yerde vardır öle şeyler erzincan 548inci istihkam inşaat taburunda da cezalı bir alet durur, pentatlonda herşey geçilir o cezalı olduğu için ona uğranmaz, biri düşüp boynunu kırmış ve felç olmuş ondan beridir [1-2 sene galiba] cezalıymış merzifonda da cezalı tank vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Rose cezalı bilgisayar biliom ben :) Hala oğlu görmüş hatayda tuhaf bi sucu varmış unuttum şimdi üstü toz içinde ölece duruo dio :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 çok fantastik şeyler eheh ama emre itaat ile ilgili bişi olabilir bu. çatışma anında erler subayların emirlerini sorgularlarsa kendilerinin ve başkalarının canlarına mal olacak şeyler yapabilir. o alete de büyük ihtimalle "biri düştü kırdı boynunu başkasının düşmemesi için bi neden yok" diye ceza verilmiştir. vardır bunların altında yatan bi neden kesin...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Süper ya cezalı tank falan. Hiç duymamıştım bunları.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar