Matis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Herkeze merhaba; arkadaşlar gecenler de usrobotics 9112 modem aldım. modemin konsolunda restart dükmesi aradım yoktu. (ben bulamadım)ya da aletin üzerinde bir power düğmesi de yok. Bu aleti kullanan veya bilgisi olan beni aydınlatırsa bahtiyar olucam. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Fişi çek, onunda aynı görevi görmesi lazım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Arkasında ufacık bir delik olacak modemin (arkada usb girişinin hemen sağ altında), oraya tığ gibi bir şeyle bastırırsan reset oluyor, eğer 5 sn den uzun süre tutarsan fabrika ayarlarına geri dönüyor. Fişi takınca otomatik açılıyor. Konsol komutu ise 192.168.2.1 (aynı modem var bende de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 mino açıklama için teşekkür ederim. Fakat ben modemin reset atmasını istemiyorum. reset atınca tüm ayarları defult hale geliyor. ben bağlantımın kapanıp tekrar acılmasını istiyorum. tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bastırıp çekersen ayarların durur sadece bağlantıyı resetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 hımm anladım. tekrar tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar