DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yeni hdd alacağım, şu an forumlarda en çok önerilen Seagate ST3250410AS (250gb) modelinden almayı düşünüyorum, 320 gb alacaktım ama hemen hepsinde ses problemi varmış, bunda çok azmış, hem dikey kayıt teknolojisi vs. performansı yüksekmiş, miş de miş bir de size danışayım dedim.. patiler ne tavsiye eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ses bahane be en seslisi bile rahatsız edici düzeyde olmuyor. Ön belleği yüksek olsun. Rpm i yüksek olsun. E tabi dikey kayıt ta iyi bir özellik Yerden kazanıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bende 320GB var. Aslında sessiz baya, ama kasanın izolasyonu iyi değilse en sessiz harddisk bile duyuluyor. Kasanın kapaklarındaki izolasyonun dışında, harddisk'i kasaya monte etme şeklin de çok önemli. Metal kısma vidayla monte ettiğin kasalarda illa bir titreşim oluyor ve bu da bir dip gürültüsü yapıyor. Çoğu kaliteli kasalarda mounting rail denen bir mekanizma oluyor. Vida kullanmadan harddisk'i bu raylara oturtup kasaya yerleştiriyorsun. Bu da kurulumu kolaylaştırmasının yanında titreşimi de oldukça azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 seagate 1tb öneriyorum 400$ olsa da en az 8 sene gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Valla 1tb güzel ama ön belleği 32mb onun. Bir iki sene sonra 64mb önbellekli 1tb'lar çıkarsa ağlamak zorunda kalınabilir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 hmm bugun aldim bu hdd yi kullandigim kadariyla cok memnunum eski hdd yi kopyaladim ustune windows kurdum yarisi doldu sayilir ama ses duymadim daha tabi erken bunun icin. evet mounted rail hedesi var kasada 16mb cache ve 7200.10 serisi cevap yazan herkese tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar