Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Benim gibi su an pencereden atlamak akliniza baya yatiyorsa, okumanizda fayda var. 4 gun sonra var ya, var ya yani o derece. http://www.feelingblue.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ben Harper - The Drugs Don't Work dinle bu site bile kurtarmaz seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben hap tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Myth: Those who talk about suicide don't do it. Not True Most of the people who either attempted or completed suicide have made their intentions known ahead of time by either talking about it or by giving other clues. Talk of suicide should not be ignored or readily dismissed. gg geber. drugs dont work richard ashcroft'tan dinlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 @pwnbot: hiçte bilem, ben harper daha güzel söylemiş >:( Büyük bir gazla atlamak isteyenler için Sentenced - Excuse Me While I Kill Myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sentenced'dan da the suicider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 valla Dela kadar intihara meğilli genç müzik tercihlerini bilemicem ama Ajdar falan dinle bence, ben ne zaman duysam ölmek istiyorum bence pencereden atlayacaklar onun yerine prawler'ın meşhur tutorialı vardır oradan okusun :P "havada süzülürken içime bir huzur doldu" gibi quotelar vardır şimdi bulamadım ehehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ne biri ville mi dedi ne evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ahahdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yanlış topiğe 2 tane ardarda mesaj atarak tarihe geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 şeker var beyaz var kırmızı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 AHahahasdfh viktor bunun büyük versyonu vardı. Bide orjinali olması lazım. Geçende arşivimde aradım ama bulamadım. Gimliye burdan selam çakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Pyorrhoea - Suicidal Masturbation ile iyi gider. *Kafaya poşet geçirir.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 axedice o gimli degil prawler :) oy nostalji penth geber valla, bana aci cektirdin bu kadar hakediyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 gimli yapmsiti onu :3 buda orjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Viktor said: benim yatagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 zencilerin soyledigi gibi.. beyazlarin blues solemesi icin bi neden yok "blue" hissetmelerine gerek yok onlar BEYAZlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar