Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hakkaten,ruh hastası insanlar.fazla çalışmak beyinlerine vuruyo böyle ne yapsak diye şaşırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Power rangers tan firlamis adamlar var lol. kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 iyi de traileri izledikten sonra oyunculuk falan beklemek biraz abes kaciyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ya o trailer'da kolmu kesiliyoda öyle inanılmaz bi tazzikle kan fışkırıyo.varmı öyle bi olay ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 allahı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Filmin yasal olmayan yollardan paylaşımı yasak arkadaşlar, Filmde çok dandikti bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Biraz izleyep bıraktım ya çok berbat film boş ama eğlencelidir dedim, onca filmden sonra bunu kaldıramadım. (: Kız pek güzel değildi, tabi bu da var q: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ya ciddi ''Abi bende acı çeken japon lisesi fantazisi var''diyenlerin ya da ''ulan ichi nin hastasıydım kan manyagı olmak istiyorum'' tadındaki arkadaslara tavsiye ederim.Ben ki uzak dogu sineması manyagı bir adam olarak acaip sıkıldım filmden;geyik için izlenir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu tarz bir film yilin filmiyse sinema sektoru olmus demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Haha başta millet nası gaza gelmiş "oo efsane geliyor" falan :) Film tek kelimeyle rezaletti. Oyunculuk berbat,görsel efektler,senaryo falan da herşey 20 sene öncesinden kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 +1 derim başka bişi demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok iğrenç bir film ya. kotaya acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar