rune_xander Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 merhaba arkadaslar sızden bıraz yardım beklıyorum. bır ıkı arkadas kendı aramızda server acmak ıstıyoruz ama sıtenın galıba server programını ındırme yerınde bır hata war o yuzden bıraz yardım edebılır mısınınz yanı bu programı baska nerden bulabılırm??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 sabit olan konuya bakmanı tavsiye ederim[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 acaba hangi programdan bahsediyorsun ve hangi versiyonu?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 saolun serverımı actım ama kendıma acc yapamıyorum onu nasıl yapacaım guest accla anca gırebılıyorum eger yardım edebılen bırı varsa ıcq: 106962990 cvp verenlere cok tesekkurler bu arada orc_lord basın sagolsun...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Buradan çekebilirsin.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 rune_xander saol... bak hala acc açamadıysan şöyle yapacaksın: sphere in içindeki account klasorunun içindeki sphereaccu.scp yi acacaksın içine; [accismi] [email protected] PASSWORD=sifre PLEVEL=(aşağıdaki playerdan ownera kadar olanları seviyeye göre belirleyip PLEVEL= den sonra yazacaksın) Player=1 Couns=2 Seer=3 GM=4 Developer=5 Admin=6 Owner=7 [accismi] nde [bu araya account ismi] sanırım gerisini çözersin böyle deneyeceksin... daha sonra sphereaccu.scp yi kaydetip spherea save at yada aç kapa sonra çalışır...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Niye konsoldan açmıyosunuzki?[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar