cemal203 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 $imdi arkada$lar problemleri sole acıklayayım ... *Birinci olarak hicbir $ekilde paralize olmamasını istiyorum dragonların ( veya istediğim herhangi bir npc nin. ) *Vendor da herhangi bir item in fiyatini kendim ayarlamak istiyorum .. *Paralize olan bir playerin hicbir $ekilde büyü atmamasını istiyorum. *Büyülere frozentime eklemek istiyorum . *Vendor a vuruldugu zaman spazm gecirmesini istiyorum. *Demir setle buyu atilmamasini istiyorum. Bu belirttiğim konulardaki scriptleri warsa ula$abileceğim bir arkada$ linklerini yazarsa veya tarif ederse memnun olurum . Herkese kolay gelsin....
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 cemal sende cok şey istion beah![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 cemal forumlara bir arama butonu koyulmus tahmın et bı neden .....[signature][hline]
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Cemal Dostum Hayatta FAzla şey isteme Elindekinle yetin ve Zebula ocagını indir yada orda script ara var oraları kullan yoksa yabancımı geliyo ?[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------
xheana Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 http://www.paticik.com/scripts/ Burdan arat.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bilader bunlar çok konuşuldu bi aramaya basarsan göreceksin[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
daniska Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bukadar BOSH! msg cekeceginize neden yardim etmiyorsunuz peki tamam bilmiyorsunuz neden yaziyorsunuz ?? ana !
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: daniska, 20 January 2004 02:56 tarihinde demiş ki: bukadar BOSH! msg cekeceginize neden yardim etmiyorsunuz peki tamam bilmiyorsunuz neden yaziyorsunuz ?? ana ! arkadaş bak başka threadde cemale cevap vermişler bu yüzden burada cwp verilmemiş.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi
Öne çıkan mesajlar