Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Evet arkadaşlar bu akşam konser var . Her yere baktım niye kimsede 'tık' yok . Ben mi yanlış biliyorum . Jimmy Page'in parmağının kırılmasıyla ( yada yetersiz çalışmalar nedeni ile ) geciken konser bugün akşam ingiltere'de gerçekleşicek . Öğrendiğim kadarıyla internetten canlı yayın yok . Tv'den canlı yayın yok . Yani DVD'sini bekleyeceğiz . ( yada olurya ben görmemişimdir internetten falan yayın yapan bir yer varsa yazarsanız harika olur ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 konser var da bana mı var. gelsinler istanbula konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Soru:( Niye Kimsede Ses Yok ) Cevap: ingiltere'de gerçekleşicek . Öğrendiğim kadarıyla internetten canlı yayın yok . Tv'den canlı yayın yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Tarihi bir olay olacak yalnız.., orada olmayı çok isterdim bu gece :( , çıkar birkaç aya DVD si fln.TV de de verirler illaki bir süre sonra( diye umuyorum), ama tabii ki bu gece konseri izleyenlerle aynı keyfi alamayacağımız kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 cook araştırdım ettim yok hiç bi yerde yayınlanmıyo canlı feedide yok, mecbur dvd bekliycez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 topic burd akonustuk ettik biz ama kimseye biznden bilet cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 10 Aralık 2007 O2 Stadyum Konseri Fotoları [hr] Güzel bir konser olmuşa benziyor :) ( Fotoların prova aşamasında çekilmiş olma ihtimali vardır . Bu saatte bunları buldum , yetinicez artık :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben bu adam tapıyolarum ya ve işte John Paul Jones budur diyorum, baska söze gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar