Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Evet arkadaşlar bu akşam konser var . Her yere baktım niye kimsede 'tık' yok . Ben mi yanlış biliyorum . Jimmy Page'in parmağının kırılmasıyla ( yada yetersiz çalışmalar nedeni ile ) geciken konser bugün akşam ingiltere'de gerçekleşicek . Öğrendiğim kadarıyla internetten canlı yayın yok . Tv'den canlı yayın yok . Yani DVD'sini bekleyeceğiz . ( yada olurya ben görmemişimdir internetten falan yayın yapan bir yer varsa yazarsanız harika olur )
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 konser var da bana mı var. gelsinler istanbula konuşuruz.
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Soru:( Niye Kimsede Ses Yok ) Cevap: ingiltere'de gerçekleşicek . Öğrendiğim kadarıyla internetten canlı yayın yok . Tv'den canlı yayın yok .
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Tarihi bir olay olacak yalnız.., orada olmayı çok isterdim bu gece :( , çıkar birkaç aya DVD si fln.TV de de verirler illaki bir süre sonra( diye umuyorum), ama tabii ki bu gece konseri izleyenlerle aynı keyfi alamayacağımız kesin.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 cook araştırdım ettim yok hiç bi yerde yayınlanmıyo canlı feedide yok, mecbur dvd bekliycez..
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 topic burd akonustuk ettik biz ama kimseye biznden bilet cıkmadı
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 10 Aralık 2007 O2 Stadyum Konseri Fotoları [hr] Güzel bir konser olmuşa benziyor :) ( Fotoların prova aşamasında çekilmiş olma ihtimali vardır . Bu saatte bunları buldum , yetinicez artık :) )
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben bu adam tapıyolarum ya ve işte John Paul Jones budur diyorum, baska söze gerek yok
Öne çıkan mesajlar