BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 merhaba, oyun oynarken farkli zaman dilimlerinde makina resetleniyor donanimsal deilde oyundan kaynaklaniyor bu makinanin resetlenmesi diyor. sizinde basiniza geliyor mu oyun oynarken resetlenmesi ?[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Evt geliyordu sana tavsiyem swg nin sitesinden en son driver updatelerini yüklemen =) benimki sanırım öle düzelmişti.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 tamam denicem, gunde 13saat felan oynuyorum ve bazen 2kere felan resetlenince gunde. dedim acaba donanimsal bi sorun mu yasiyorum yoksa SWG den mi kaynaklaniyor bu reset[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bendede soyle bi sorun oldu. oyunu minimize ederken makina resetlendi oyunu tekrar actigimda loading penceresinde takılıp kapanıyodu oyun. full scan da cagre bulmuyordu cunku profile icindeki bi dosya bozulmus durumdaydı. her nekadar karakterim ucmasada bazı ayarlarım gitti. size tavsiyem frofili hergun yedekleyin cok onemlı ayarlarınız olabilir sonra insanın tadı kacıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Tamamen swg den bendede günde en az 1 kere oluyordu , pvp ortasında yada monsterların arasında reset atınca pek de mutlu olmuyorsunuz tabiki.Sonra bi şekilde düzeldi ama sanırım o driver update inden sonraydı.Hatta resette bütün kısayollar gidiyordu benim =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hm ayni sorun bendede var anlamsiz yerlerde makina resetlenince donanimsal mi acaba diye dusunmeye basladim ama swg sitesinde bi driver update i bulamadim malesef :[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yaw 3 çeşit crash var: 1) Ekranın donması (mouse ve alt+tab çalışır) 2) Ekranın komple donması (tek çare kasadaki reset tuşu) 3) Bilgisayarın kendi kendine resetlenmesi En zararlısının 3.sü olduğunu düşünüyorum.. Donanımsal olarak da.. Ekran kartı update'i önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ekran karti update i tartisilir bi konu. Simdi nvidia nin son driveleri 53.03 ve bu bende ciddi fps dusuruyor. 45.23 u kullandim mi ise fps m maximum oluyor. 3dmark01 53.03 11500 45.23 12000 eminim bu resetlenme olayi en kisa zamanda duzeltilir. Cunku resetlenipde dondugunde makina bazen boot edemiyor bir kez daha reset tusuna basmak zorunda kaliyorum vs.[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ram ve anakart bilgilerini verirsen bir yorum yapabilirim belki. Her slotdaki ram değerleride önemli ..[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor (15 Total) Sıradaki : Teras Kasi .. Icq :. 802222 [Bu mesaj Stream tarafından 19 January 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 nforce2 onboard sound mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben pes ettim arada bi resetlio işte coderlara saygı sunuyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Stream, 19 January 2004 00:50 tarihinde demiş ki: Ram ve anakart bilgilerini verirsen bir yorum yapabilirim belki. Her slotdaki ram değerleride önemli .. Ogo nerdesin lo? Yoksa FS slotun açıldı mı?? :-D Gel hadi, daha bana saç yapacaz...[signature][hline]:hrr: "No more Mr. Niceguy..." :hrr: Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Stream, 19 January 2004 00:50 tarihinde demiş ki: Ram ve anakart bilgilerini verirsen bir yorum yapabilirim belki. Her slotdaki ram değerleride önemli .. Epox rda+ ilk revizyon , son bios ve 1GB ram dualddr kullaniorum ses kartida onboard bi cok insanda bu resetlenme ve kitlenme sorunu var sanirim bunun icin patch beklemek en guzeli[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: BrAinSToRm, 19 January 2004 15:16 tarihinde demiş ki: said: Stream, 19 January 2004 00:50 tarihinde demiş ki: Ram ve anakart bilgilerini verirsen bir yorum yapabilirim belki. Her slotdaki ram değerleride önemli .. Epox rda+ ilk revizyon , son bios ve 1GB ram dualddr kullaniorum ses kartida onboard bi cok insanda bu resetlenme ve kitlenme sorunu var sanirim bunun icin patch beklemek en guzeli valla soyle diyim sana. Hicbir oyunda sorun cikartmayan ram dizilimleri SWG de sorun yaratabiliyor. mesela bir 512 iki tane 256 lik ramler slotlara 1011 olarak diziliyken hiçbir sorun yokken 0111 seklinde koydugun zaman ramleri SWG makineyi iptale bagliyabiliyor. Her türlü kombinasyonda ramlerin yerlerini degistirerek denedim fakat olayi çözemedim ... Bu olay yüzünden harddiskim patladi (reset yiye yiye). SWG forumlari tech support bölümüne sticky postda yazan her bilgiyi ogrenerek bir post atarsan adamlar yardimci olabilir büyük ihtimalle.[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor (14 Total) Sıradaki : Teras Kasi .. Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: DA2019, 19 January 2004 10:40 tarihinde demiş ki: said: Stream, 19 January 2004 00:50 tarihinde demiş ki: Ram ve anakart bilgilerini verirsen bir yorum yapabilirim belki. Her slotdaki ram değerleride önemli .. Ogo nerdesin lo? Yoksa FS slotun açıldı mı?? :-D Gel hadi, daha bana saç yapacaz... abi dediğim gibi makine patladi. oyunu bugun bi net cafeye yükledim vede oyundaydim baya bi. 1-2 hafta boyunca fazla online olamayabilirim. Ayrıca ID yi coktan sildim :([signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor (14 Total) Sıradaki : Teras Kasi .. Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Eee kaldı mı böyle benim saçlar?? Tamam Ogo, bi tekme de sen vur, tam olsun... :([signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter, Teras Kasi Warrior Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: DA2019, 20 January 2004 11:46 tarihinde demiş ki: Eee kaldı mı böyle benim saçlar?? Tamam Ogo, bi tekme de sen vur, tam olsun... :( Abi sen beğenmemiş miydin o saçları ya :-? En son zorbey i master ID yapmıştık bi ona tell at istersen silmemiş olabilir belki.[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor (14 Total) Sıradaki : Teras Kasi .. Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Dostum ben beğenmiştim ama çevreden olumlu etki alamadım, neyse artık ID kasan başka arkadaşları beklicez. :([signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter, Teras Kasi Warrior Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Abi vericeen 2-3k bişey en fazla bi saç için. Görende bişey var zannedicek. :)[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Nvidianın en son sürücülerini yüklediğimde NFS Undergroundda arabaların altındaki neon ışıkları kayboluyodu, sebebini bilemiyorum. Ben de sistemi tekrar kurduğumda bir önceki Nvidia sürücülerini yükledim. Crash olayı tekrar başladı. Sanırım sorun bundan, akşama en son sürücüleri tekrar kuracağım...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter, Teras Kasi Warrior Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar