irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yeni dinlemeye basladım ve acıkcası simdilerde pek sevdim özellikle hedonism,charli big potato ve weak as Iam. vokal gercekten harika biraz anouk'u andırdı bana..sevenlerinden tavsie sarkılar bekliorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Skunk Anansie'nin vokali artik solo calisiyor, Skin hatta zenci bi kadin var ya hani. Onun bi albumu vardi 5 sene aflan once cikan onu da begenebilirsin Skunk Anansie'yi bitirince. Ben de cok severim bu arada. Post Orgasmic Chill albumu (Charlie Big Potato) ile baslayan efsane bir album, ozellikle Tracy's Flaw, Lately, Secretly, Cheap Honesty ve You'll Follow Me Down favorilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 böyle kadına gtar çalmak isterim yada herhangi bi alet daha doğrusu aynı sahnede olmak isterim tam bi azgın boğa kadın sahnede super bi ses tonu hastasıyız hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yes it's fucking political var en sevdiğim şarkısı...resmen rage against the machine gibi olmuş şarkı. cheap honesty efsane zaten.konserde çalcaz bikaç ay sonra ondan bu aralar çok dinliyorum.weak var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 tesekkur ederim tavsieleri indiriorm hemenn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 "all in the name of pity" bence en iyi parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Llama said: böyle kadına gtar çalmak isterim yada herhangi bi alet daha doğrusu aynı sahnede olmak isterim tam bi azgın boğa kadın sahnede super bi ses tonu hastasıyız hastası Rakınkok'ta yanlış hatırlamıyorsam basçıyı ısırmıştı biraz, yamyam gibi hatun ama deli ses var hakikaten =) Skunk mıdır Skin midir bilemeyeceğim de, Faithfulness diye allahsal bir şarkı biliyorum, onu bu hatun söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 2 sarki once caldim radyoda reklam da yaparim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 we don't need who you think you are---aşmış bi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 özlemiş miydiniz? http://kunden.wundermedia.de/livedome/player/132/skunkanansie.net/ bu akşam berlin konseri canlı yayınlanacak internetten, 10'da yayınlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar