darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Saeros said: eisenheim said: şimdi o istiyorum dese ben istemicem.. atma recep din kardeşiyiz lol:D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 böle mesajmış sinemaymış boş işler. tutacan kolundan benimsin dicen bi tokat atıcan, bak bakalım karşı koyabiliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kadınına göre değişir. eğer senin kafada biriyse hoşuna gidicektir, eğer değilse zaten zor olur ilişki. sen sen ol, böle ifade etmek istiyosan böle ifade etmek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yav olan olmuş bitmiş bende yazdım durdum şöle yap böle ya diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ahah böyle işte bu işler cok hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 DoruK said: böle mesajmış sinemaymış boş işler. tutacan kolundan benimsin dicen bi tokat atıcan, bak bakalım karşı koyabiliyomu haha tamam da nie tokat? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bastan anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 arat abi, elbet bişi cikar, cok fazla taktik verildi, birini kap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 DoruK said: böle mesajmış sinemaymış boş işler. tutacan kolundan benimsin dicen bi tokat atıcan, bak bakalım karşı koyabiliyomu benim olacaksın! şraaaak! AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mortis said: DoruK said: böle mesajmış sinemaymış boş işler. tutacan kolundan benimsin dicen bi tokat atıcan, bak bakalım karşı koyabiliyomu haha tamam da nie tokat? hahapuşkik mi caksın amerikan usulu..miss gibi osmanlı tokadı nesi varmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Abi bi kızın en çok sevdiği şey birisi tarafından göz hapsine alınmaktır. böyle günlerce baksan tanımadıgın bı ınsana ne bakıyosun ayıcık diye beynine çantasını vursa dahi bunun altında bakmaya devam et , çünkü bundan baya hoşlanmaya başladım tribi vardır. yardır bi iki gün. kantinde tuvalette her yerde kızı kes. boyna böle sabah akşam. arkadaşlarınla seksek oynarken falanda onu kes. böyle içli içli nefes alıyorum moduna bagla kendini. en sonunda ay niye öyle bakıyıson diye yanına gelir abi. yaşadım biliyorm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 çok güzel olmuş kesin verir kalbini. edit: evet kalbini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar