Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 En derinlerinde ruhumun, Bir damla ışık deliyor yavaşça yüreğimi. Korkusuz sevişmeler aralığında ve kimsesiz duraklarda,bir sabah İstanbul. İstanbul kimsesiz,ben kimsesizim... Akla gelmeyenlerin,olmamıslıkların başlığında, Ve hiç işitmediğimiz melodiler rüzgar gibi akarken, Umut mu bu ellerimizde ki Yoksa yine hayallerle mi yaşıyoruz geleceği. Kim için ne için sebebini bilmeden kaçıyoruz kendi köşelerimize, Sığınıyoruz karanlıklara. Gün doğarken İstanbul'da, Kimimiz sıcak yatağımızda ,kimimiz bir merdiven altında... İçimizde ki çocuk şarkı söylemekten vazgeçmiş sanki. İstanbul'un çocuk yüzü görünmüyor ara sokakların tenhalığında Ya da ışıklı meyhane gecelerinde. Sarhoş gülücükler saçan, Ama bir kor gibi yüreği yanan insanlara gebe İstanbul, Benim göz yaşlarıma gebe İstanbul. Seni benden alan bu körolası İstanbul. İstanbul kimsesiz, ben kimsesizim... Bir gece daha son buluyor, Güneş yine Üsküdar'ı ısıtıyor. Kaldırımlar geceden kalma insanları evlerine götürüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 çok güzelde bazı mısralar tanıdık geldi sanki bana yanılıyorda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 istanbulu sevdim yahu baya ben de : ). bu gidişle pek sık ziyaret edicem : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 İstanbul Rulaz diyesim var da, harflerin güzelcene yanyana dizildiği bu şiirde pek hoş durmaz. Ama olsun ben gizliden söylerim İstanbul Rulz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 İstanbul canımı yaksa da cogu zaman bagımlılık olmus adeta tabi ki istanbul rulz :) şiii çaktırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sen gel İstanbul'a bi hele de. Gezeriz birliktene :D Yazı güzel olmuş bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 hehe yorumun icin saol canım ama ben digerini sormustum ehi ehe buda cıkmıs oldu aradan :) gelim de bi gezidr beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar