Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Rüyada da iyi ölmez insan biliyor musun. Pislik pislik ölümler. Ben zırt pırt boguluyordum bir dönem. Böyle, havuz ama üstü kapalı, vur vur tık yok. Ondan sonraki his korkunç işte. :'< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Xhunarion said: Rüyada da iyi ölmez insan biliyor musun. Pislik pislik ölümler. Ben zırt pırt boguluyordum bir dönem. Böyle, havuz ama üstü kapalı, vur vur tık yok. Ondan sonraki his korkunç işte. :'< koptum ya pislik pislik ölümler hakkaten bende öyle görüyorum:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ben direk milli oldun sandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 //no need to be harsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 vuruldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Dedik o kadar vurdurma diye kankut =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yatmışın, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Saeros said: peter it's me, adam Oo lakin bu olmamış, bütün ciddiyeti bir anda alıp götürmüş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar