deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Yeni patchle beraber BG'lere daily qlar eklenmiş, dün acc.ı açtırınca farkettim. Yalnız ben sadece WSG'nin daily q'sunu görebildim. AB'nin AV'nin EoS'un dailyleri nereden alınıyor? Ya da onları görebilmek için birşeyler mi yapmak gerekiyor. Wowhead'de vs. bulamadım buna dair bir bilgi, herhangi bir warbringer veriyor diyor her BG'nin q'su için. Acaba her gün tek bir daily ve farklı BG mi veriyor? Anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 hergun sadece bi bgnin dailysi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ben de AR prep denemek için accountu açtığımda farkettim. Bunu yaklaşık 1.5 senedir falan istiyordum hatta herkesin dilindeydi, çok bariz bir fikirdi. Blizzard'ın jetonu rekor sayıda köşeye sahip olsa gerek. Topu topu bir tane koymuş olmaları da zaten öldürmüş oldukları solo pvpci kişilere büyük hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bı dailyler o bg nin repini de verse güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 GÜzel de sadece bg yapan insanlara yeter mi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sadece bg yapan adamın da ona göre masrafı var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar