Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Killing bosses in Doom will increase your chances of getting an artifact drop: * Killing bosses in Doom will increase your chances of getting an artifact drop: * Each player character participating against a gauntlet boss or the Dark Father will accumulate artifact reward points. * The more artifact reward points a player character accumulates, the more likely an artifact will spawn in his/her backpack. * Player characters who score higher on the Top Attacker list will earn more points. However, everyone in the Top Attackers list that stays the entire duration of the combat (even if slain) will still earn points. Artık eskisi gibi her dfden %5 şansla arti değil gauntlet mob kestikçe puan toplama sistemi var ben daha açık bi şekilde söyliim günde 3-4 saat oynamayla 2-3 tane arti düşürebiliyosunuz bu sistem hep böylemi kalacak geçicimi bilmiyorum ama hazır su gibi arti düşürken bol bol df kesmenizi öneririm 45mlik ornie 15me düştü 3 günde siz hesap edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Günde adam başına 2-3 tane düşüyor olduktan sonra daha çoook düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bu sistemin daha ne kadar böyle kalacağı belli değil bi açıklama yapmadılar henüz ama ben uzun süreceğini sanmıyorum zaten uo 9th year hedesiyle başlamıştı Yada yeni itemlar artiler getircekler ondan önce dağıtıyolar eskilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Eee şimdimi söylenir bu phantom , ben hemen Doom'a akar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar