scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bu hafta baya boştuk iş yerinde yaptığım bir calisma :) *gökyüzü yildizlar gezegen kendi cizimim *yaprak modelleri psp brush *ve su efekti bir resimden araklama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Çok güzel olmuş bea X(. Başka böyle varsa onları da koysana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 eski baya :) bu da bi tutorial calismasiydi, sorsan simdi nası yaptım hatırlamıorm bile :P my lovely model :P sincity nightelf wannabe :P kendim ve kendim :P eski bir arkadasim icin yapmistim backgroundunu fln ragnarok online dan ödül fln bile kazanmıştı hatta bununla :p cook eski buda :S dranei resmini netten bulmuştum bi background, bir iki brush sonucta oldu sana bu :P tribute resim bi arkadaşın dranei priesti icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Vay be. Bu Süley-man uzun zamandır benim masaüstü duvar kağıdımdı. :) Tebrikler, güzel çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 eet onu daha ilk poster yayınlandığında yapmıştım :D burda bi yere de koymustum eski patide wardır ^^ çok gülmüştük fikir elif arkadaşıma ait editing benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 suley-man ı takdir ettim :)) eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 eline sağlık güzel olmuş özellikle baştakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ben süley-manı ilk defa gördüm, çok güzel ya :D. Eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 güzeller rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar