zaidral Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 soulcube rumencesini yazmis, Four Months Three Weeks and Two Days. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hheeh evet haklısın orjinal ismiyle yazdım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 eeeeet devam edelim şu aralar evdeyim ve acayip sıkıldım güzelinden film arıyorum en son the invasion[istila]'ı izledim beğendim her türlü film tavsiyesine açığım türü ne olursa olsun farkmaz yeter ki izleyeceğim 100-110dk boşa geçmiş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Harry potter hakkında yorumları okuyunca gerçekten çok güldüm. 1. Dumbledore gay degil. 2. kitaptaki en onemli karakterlerden biri 3. kadın çok başarılı bir yazar bence ki kitap satişlarindan da bu ortada. 4. Harry potter ile sandman biraz farklı kulvarlarda degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar