Katra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bunca zamandır elimden geleni yaptım fakat sanırım benim dışımda gerek staff olsun gerekse oyuncuların çogunlugu olsun server ve oyunla ilgilenmiyor. Yapabileceğim şeyler kısıtlı ve yapamıyorum tabiki. Bende pes ettim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Tüh ben de hevesle script hazırlıyordum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben de gidip tekrar turnuva yerini insa edecektim LD sehri yukarisinda. neyse, saglik olsun artik, tesekkurler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kısmet değilmiş... Bir kaç hafta önce olsa elimden gelen herseyı yapardım ama artık oynama hevesim bile kalmadı. Artık Katralar gitti. Sanada danke Dreyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bendende bu kadar...uraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 benden de bu kadar o zaman :P katra ve tharkas olmadan çekilir mi UO? server boştu ama onlar vardı, şimdi onlar da yok maalesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yahu Sailor bana kaç gündür "Sunucuda oynayan 10-15 kişi var, onlara her hafta bir şeyler hazırlayalım." diyordu. Ama ben bir kaç gündür ne zaman girsem 1 online var diyor. O da ben oluyorum. Oynayanlar kaçta giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Oynayanlar organızasyon vaktı gırıyor. Mesela turnuva oldugunda gecen hafta 20 cıvarı ınsan vardı. Ancak normalde karakter kasan herkes sıkılıp bıraktı bır amacları olmadıgıı ıcın ve pvp de turnuva dısında olmadıgıından gıremıyor. Bır baska sorunda az kısı olup bu ınsanların yanyana gelemıyor olmasıydı. Bız onları lunada toplamaya calıstık. Aslında oyunc sayısı cok ama gıren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Neyse yaptığım über boss'u koyunca belki giren olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 coldwind biraktiysa ben de durmam artik, hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aqu biraktiysa ben de yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 tunca bıraktıysa bnde yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben varım lan hodri meydan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sen varsan ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben zaten yoktum? ps:beğenmedim runuoyu yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 itemlari brit bankta atin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 pwnbot varsa ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 killer, pwnbot var diye varsa o zaman ben yokum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 50 bin ytl'ye varmısın yokmusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yokum, beşyüzbine gidiyorum ne 50si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sen beşyüzbine gidiyosan bu benim yok olmamın resmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Voys said: killer, pwnbot var diye varsa o zaman ben yokum işte voys ben pwnbow için varım diye yoksa bende yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar