Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Selam. Ben account takas etmeyi düşünüorum ve bu konuda eğer daha önce bu işi yapmış kişiler varsa onların görüşlerini duymak isterim :). Nasıl yapılmalı, nelere dikkat edilmeli vesaire. En garanti yol takas yapıcağınız kişinin adı soyadıyla 0 bi paket alıp ona paid character transfer yaptırmak sanırım. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ^^. Forumu aradım ama böyle bi topicin aykırı olucağına dair bişey bulamadım. Yine de eğer topic kurallara aykırıysa özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yok mudur hiç hesap satmış, takas etmiş olan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Jay-Jay said: En garanti yol takas yapıcağınız kişinin adı soyadıyla 0 bi paket alıp ona paid character transfer yaptırmak sanırım. Ben de boyle biliyorum. Ondan sonra en guvenlisi cd-key ve gizli sorunun cevabini almak olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Takas yapacağınız kişinin adına gerek yok, kendi adınız ve o kişinin soyadı ile bir acc açıp, karakteri oraya aktarıp, sonrada satın aldığınız hesabı kapatmak en mantıklısı. Acc transfer için soyadların aynı olması yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 o da ekstra bi 100 ytl masraf çıkartır adama ama 20 euro char transfere, 70 ytl de paketlere gider yani... cd key ve gizli soru cevap almak daha ekonomik ama öteki daha güvenli tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Tut bi çinli kastır "0" dan. Yada arkadaş tanıdıktan al, güvenme kimseye. Paran çoksa ben satıyım sana güzel 3ü bir arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar