Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Denizlinin çok ii yaptığı bişi yanlız kapanma... eğer gol yersen geri atman çok zor.Adamlar öle eledi fransızları.Son maçları talihsiz sadece.O servet midir nedir mükemmel defans adamı bizimkiler seneye alırlarsa kafa toplarını hiç rakibe vermeyiz ronaldoyla beraber ;D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 servet zaten ümit milli takımında falanda çok başarılı ama biraz sert oynuyor türkiye ligine göre[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Fransızlarla oynarken seyretmistim adamı süper bi defans kesinlikle lazım.Son uefa maçında çok kötüydü tabi o başka :/[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ya ben orda ne yazmışım, golden 10 dakika sonra 8 kişi defansa çekilmişler yazmışım sen hala üstüne gitmişin[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ergün 5 senedir falan galatasaray iyide oynasa kötüde oynasa, milli takım iyide oynasa kötüde oynasa hep iyi oynayan bir oyuncudur, hiç form düşüklüğü yaşamaz türk futbolunda ekol olucak oda[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Mephisto_, 19 Mart 2003 23:54 tarihinde demiş ki: ergün 5 senedir falan galatasaray iyide oynasa kötüde oynasa, milli takım iyide oynasa kötüde oynasa hep iyi oynayan bir oyuncudur, hiç form düşüklüğü yaşamaz türk futbolunda ekol olucak oda[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me lol komık kacmıs bıraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Meph haklı Gsliyim diye solemiyorum Ergun super futbolcu Asiri sogukkanlı top oynuyor cok begendigim futbolcular arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 denizli ı love you... şimdi bizle pendik diye dalga geçiyorlardı bizde onlarla dalga geçeriz artık yuppi :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 orc_lord denizli'nin gsyi yenmesi ile pendik'in bizi yenmesi arasinda ucurum fark var . bunu koz olarak kullanirsan alay konusu olursun :) denizli dedigin takim bu sene bizim yapamadiklarimizi yapip uefa'da 4. tura kadar gitti,pendik ise manavlardan filan olusan bir takimdi.yani dedigin cok gecersiz birsey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ergün'ün kötü oynadığı bir maç gösterim desem son 5 senede bulamazsınız, niye ergün'ü yazma gereği gördüm ? biri yazmış ergün iyiydi beğendim diye ama kim yazmış hatırlamıyorum[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar