Luriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 said: nede lotr,dolayısıyla drizzt dragonlance fln şimdiki kadar popülerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bende bu gece gittim.Beğendim diyebilirim.Kitaplarını okumadım ama.Eğlencelik,çerez maiyetinde bi film işte...Haaa ama bundan sonraki devam filmlerinde ne olur,nasıl bi şey yapılır bilemiyorum.Konu,işleniş filan hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Film gerçekten çok yüzeysel olmuş daemon olayı hoşuma gitti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: özellikle son dönemde lotr nin ve dragonlance - drizzt kitaplarının popüler olmasından, hemen ardından gelen harry potter fenomeninin dünya çapında elde ettiği başarıdan sonra "vay bu işte iyi para var" diye her kafadan bir fantastik hikaye çıkması, herkesin üç beş klişeyi birkaç hayalgücü ürünüyle birleştirip "çok pis fantastik hikaye yarattım" diye ortalarda dolaşması ve fantastik öykü, kitap ve filmlerdeki patlama dolayısıyla etrafta dolaşan binlerce başarısız hikayeden biri said: eleştirimin buradan sonrası filme odaklı olacağı için rewendor şu yukarda dediklerin nedeniyle kitabı eleştirdiğin izlenimini aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Filmdeki o buz ayisinin adi neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 iorek ti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Iorek Byrnison Ian McKellen seslendiriyo tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bazı yerlerde dublajlı yalnız aman derim kaçının hem dublajlı hem alt yazılı versyonunu izledim dublaj çok başarısız olmuş sırf seslendirmenin kötü olmasındar değil dublajda çok çeviri hatası var baya bir yer anlaşılaymıor o yüzden ayrıca nicole kidman ne klas hatundur role bu kadarmı yakışır bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 filmi begenemedim, kitabi okumam lazim. dialoglar bazen cok komikti, filmin genelinde gulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar