deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Öyle böyle değil ya, 3 saattir yatakta herşeyi yaptım uyku tutmuyor, işin kötü tarafı yarın iki sınavım var. Off of. Esnemiyorum bile ki gün boyu esneyerek gezerim normalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 deadwoll said: 3 saattir yatakta herşeyi yaptım demekki yapmadığın bişieyler var.. redtube.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ondua yaptım gene uyyamıyorum ben naapim 5:30da çanakkaleye gitmek için yola çıkcam bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben de uyuyamiyom bohu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bende kalktım derse gidicem 8 30 daq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bu sorun bende zaman zaman kendini tekrar ediyor. Gece 12-1 gibi uykum gelmesi gerekirken, sabah 8'e 9'a kadar uyuyamıyorum, uyku düzenim 2 haftada bir bozuluyor falan, neyse ki bu gece 3 buçuk gibi uyandım, düzene girmeye başladı. Doktora falan görünmek işe yarar mı bilemiyorum ama rahatsız etmeye başladı beni bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar