eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 diablotg said: uzay dı yerçekimi yoktu havadaydı kontrol zordu falan bunlar bahane. Sırf kollarımla 70 pozisyona sokarım lan hatunu bi yandan da uzaya aya dünyaya falan bakarım o uzay manzaralı sex mükemmel bende istiyorum nereye başvurcaz sen bu gazla gidersin zaten bi yere başvurmana gerenk yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ombakkombak said: Rus astronot olmaz cahil Kozmonot olur... bizimkilerde giderse adı "gökmen" olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 BUNCA YILLIK UZAYLIYIM DENEMEK HİÇ AKLIMA GELMEDİ VALLA puhaha :D o degilde ben gitsem her pozisyonda yapardım kendime cok güveniyorum! yapacam!! gönderin beni!!! aslında tecavüzcü çokşkunu göndericeklerdi olmadı nuri alço :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: Görüntüler videoya alındı ve NASA tarafından arşivlendi nasıl yani ya? nasanın da arşivi var artık yani agsfag. işleri mi kalmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sevgilim senin le marsın o kıçımızı yakan kumlarında sevişmek istiyorum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 O_o bu laf cidden iyimiş hayet ormantik ve fantazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Surtunme olur mu uzayda? surtunme olmazsa yalan olur tum mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sürttürmeden yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar