dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kfc? o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 KFC çok güzel de o yediklerimiz tavuk değil pek. Ben bi tanesiyle konuştum* hatta, pek güzel şartlarda yetişmiyorlar. *sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 evin aşağısında 1.5 a lahmacun satan yer var hem de ortaköyde. 4 tane alıyorum yetiyor, gayet de temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 aga altı üstü lahmacunun salatasından sinek çıktı gel görki 15 sayfaya yakın yazı yazılmış biri kalksa Genel Kurmay Başkanlığında ajan çıktı felan dese bu kadar uzamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Kermit naber lan? Nerelerdesin görünmüyon 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 iyi kanka ben kırıkkaledeyim sakat işler peşindeyim =] 2 3 hafta daha yokum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 benim de sineğimden yemek çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 benimde kahvaltımdaki zeytinin üstüne yapışmıştı bide siyah zeytindi belli olmuodu gidiodu az daha... beşiktaştadi murat muhallebecisimi ne orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ekmek said: KFC çok güzel de o yediklerimiz tavuk değil pek. Ben bi tanesiyle konuştum* hatta, pek güzel şartlarda yetişmiyorlar. *sen düşün Ekmek, kıral mısın ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar