umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kazaa dan trojan indirdim yanlışlıkla bunu nasıl silecem imdatt yazma korumalı diyo çok aci,l silmem lazım asıl silecepğim yardımmmm[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Salt Okunuru kapat[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kapadım gene silmiyo[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 http://download.com.com/3000-2239-10257520.html?tag=lst-2-1[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 İşletim sistemin ne Eğer 98 ise bilgisayarı dosta aç önce trojanın yerini yaz bi yere dosta del trojanin yeri bu şekilde sil[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 programı kaldırdıktan sonra sorun çıkarmıyo demi[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 programı çalıştırmadıysan ...[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 söylediğim ayıp olacak ama ben hiç dos bilmiyorum[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 daha indiriyo[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 daha indirio mu ? inmeyen bişey in trojan olduğunu nasıl bilion ? çalıştırmadan silersen bişey olmaz ...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 program dediğim silme programı ayriyetten ben o dosyayı açmıştım nolcak şindi[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 silmek istediğin dosyaya sağ tuş yap özellikler de dosyanın yolunu ve adını öğren ör: yolu D:windowstemp adı trojan.exe sonra makinanı dosta aç del d:windowstemptrojan.exe yaz ... siler dosyayı ... dosya gizli fln olmasın dikkat et ..[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 dosya png[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya ozaman exe yerine png yaz ... ayrıca bu png resim formatı nası trojan oluo anlayabilmiş diilim ben .... birde trojanlar genelde dosyaların içine gömülür. en iyisi sen tarayıp temizleyecek birşey indir ... adres vermişler zaten yukarda[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 cleaner diye program indiyom onu denicem önce[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 msdos adı diyo dosya aytıntılarında onu yazpıtamı silecem[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 biraz gelişmiş bir trojan ise kendini farklı isimlerde yedeklemiştir. temizleme programı en garantidir, şaşma.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 tamam bütün hdd yi tarıyo mübarek[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şunuda söylemem gerek trojan olduğuna şöyle kanaat getirdim dosya silinmiyor yoksa hiç bir program bana bi alert vermedi[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 trojan değil o bendede bir iki dosya var öyle nedense silinme korunmasıyla geliyorlar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya eğer trojansa diye korkuyorum ben benim hotmail diğilde babamın hotmaili çalınırsa b.ku yerim ben[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya ben the cleaner programı ile bütün hdd yi searc ettim bişi çıkmadı o dosya ile ilgili yeni içimi rahatlatabilirmiyim trojan dğilmiş diye[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ya bulmadı msdos u açtım del C:My Shared Folder.......png diye yazdım çok fazla komut mu öle bi hata-shared dedi naapçam[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ms-dos'tan gir sen my shared folder'a, del. ve enter herşey silinsin kurtul :-P trojanlı dosyayı ayrı bi klasöre kopyala gir ms-dos'tan o klasöre, del. ve enter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 dosya kopyalanmıyo silinmiyo hay ben bu işe[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar