Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acele trojan var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazaa dan trojan indirdim yanlışlıkla bunu nasıl silecem imdatt yazma korumalı diyo çok aci,l silmem lazım asıl silecepğim yardımmmm[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
daha indirio mu ? inmeyen bişey in trojan olduğunu nasıl bilion ?

çalıştırmadan silersen bişey olmaz ...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
silmek istediğin dosyaya sağ tuş yap özellikler de dosyanın yolunu ve adını öğren
ör:
yolu D:windowstemp
adı trojan.exe

sonra makinanı dosta aç
del d:windowstemptrojan.exe
yaz ...
siler dosyayı ...

dosya gizli fln olmasın dikkat et ..[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
ya ozaman exe yerine png yaz ...
ayrıca bu png resim formatı nası trojan oluo anlayabilmiş diilim ben ....

birde trojanlar genelde dosyaların içine gömülür. en iyisi sen tarayıp temizleyecek birşey indir ... adres vermişler zaten yukarda[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
biraz gelişmiş bir trojan ise kendini farklı isimlerde yedeklemiştir. temizleme programı en garantidir, şaşma.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Mesaj tarihi:
şunuda söylemem gerek trojan olduğuna şöyle kanaat getirdim dosya silinmiyor yoksa hiç bir program bana bi alert vermedi[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
trojan değil o bendede bir iki dosya var öyle nedense silinme korunmasıyla geliyorlar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
ya ben the cleaner programı ile bütün hdd yi searc ettim bişi çıkmadı o dosya ile ilgili yeni içimi rahatlatabilirmiyim trojan dğilmiş diye[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
ya bulmadı msdos u açtım del C:My Shared Folder.......png
diye yazdım çok fazla komut mu öle bi hata-shared dedi naapçam[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
ms-dos'tan gir sen my shared folder'a, del. ve enter herşey silinsin kurtul :-P
trojanlı dosyayı ayrı bi klasöre kopyala gir ms-dos'tan o klasöre, del. ve enter..
  • Yeni Oluştur...