Breedan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Türkiye'de Yılın Olayı Agos Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan 27 Nisan bildirisi Ankara'da Anafartalar Çarşısı'na bombalı saldırıda 9 kişinin ölümü Türkiye'nin bir çok ilinde düzenlenen Cumhuriyet Mitingleri Anayasa Mahkemesi'nin cumhurbaşkanlığı seçimi için TBMM'de 367 yeter sayısı gerektiği yolundaki kararı Genel Seçimler'de AK Parti'nin oyların yüzde 47'sini alması Abdullah Gül'ün TBMM'deki oylamada Cumhurbaşkanı seçilmesi Referandumda cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesinin kabul edilmesi Dağlıca'da 12 askerin şehit edilmesi Düşen Atlasjet uçağında 57 kişinin hayatını kaybetmesiDünyada Yılın Olayı ABD'de Virginia Tech Üniversitesi'nde 32 kişinin öldürüldüğü saldırı Burma'da Budist rahiplerin gösterileri Pakistan'da Butto'nun sürgünden dönüşü, Müşerref'in olağanüstü hal ilanı, genelkurmay başkanlığını bırakması İran'ın, Basra Körfezi'nde 15 İngiliz askerini esir alması Yunanistan ve ABD'deki büyük yangınlar Doların Euro karşısında değer kaybetmesi Fransa'da Sarkozy'nin cumhurbaşkanlığına seçilmesi Filistin Yönetimi Başbakanı Abbas ve İsrail Başbakanı Olmert'in biraraya gelmeleri İngiltere'de Blair'in 10 yılı aşkın başbakanlıktan sonra istifasını sunması Bangladeş'te Sidr kasırgasında binlerce kişinin hayatını yitirmesiYılın Spor Olayı Fenerbahçe'nin Yüzüncü Yıl Şampiyonluğu Süreyya Ayhan'ın dopingi Hamza Yerlikaya'nın Milletvekili olması Türk Milli Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılması Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferi Beşiktaş'ın Liverpool'dan 8 gol yemesi Hamza Yerlikaya'nın dünyanın en iyi üçüncü güreşçisi seçilmesi Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'a teknik direktörü olması Tuncay'ın İngiltere'ye transferi Milli Takım'ın Yunanistan'ı Atina'da 4-1 yenmesiYılın Spor Adamı'nı Seçin Fırat Arslan (İlk Türk Ağır Siklet Dünya Şampiyonu) Roberto Carlos Hamza Yerlikaya Zico Mehmet Okur Fatih Terim Haluk Ulusoy Aziz Yıldırım Adnan Polat Yıldırım DemirörenYılın magazin olayını seçin Paris Hilton'un hapse girmesi Tuğba Özay'ın hapse girmesi Britney Spears'ın skandalları Bülent Ersoy'un evliliği Kate Moss'un skandalları Gülşen, Erol Köse kavgası Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki aşkı Helin Avşar'ın skandalları Tamer Karadağlı'nın boşanması Peker Açıkalın'ın Avrupa Yakası'ndan ayrılmasıYılın Sanatçısını seçin Fazıl Say Semih Kaplanoğlu Fatih Akın Nurgül Yeşilçay Yıldız Kenter Engin Günaydın Özcan Deniz Ferhat Göçer Mahsun Kırmızıgül BengüYılın Türk Filmi'ni seçin Yumurta Yaşamın Kıyısında Mutluluk Polis Sis ve Gece Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de Beyaz Melek Saklı Yüzler Son Osmanlı Yandım Ali Bana Şans Dileanket için. star gazete den alıntıdır.
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ne kadar çok konu varmış offss okumak bile zaman aldı zamanında bunları nasıl dinlemişim
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 o diil de sanatçılardan bengü'ye taparım ben.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bengü güzel görünümlü çirkin be. Bafilemek için kullanılabilir ama.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bu arada Bengü'nün %19 alması ve dünyaca ünlü Fazıl Say'ın %7 alması koydu bana :/ Yılın Sanatçısını seçin Fazıl Say % 7 Semih Kaplanoğlu % 3 Fatih Akın % 9 Nurgül Yeşilçay % 17 Yıldız Kenter % 10 Engin Günaydın % 15 Özcan Deniz % 2 Ferhat Göçer % 8 Mahsun Kırmızıgül% 11 Bengü % 19 Fazıl Say... Buna da +rep
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 videolu istatistik olsaydı serdar ortaç ve bengünün klibi %90 alırdı ben de ona verirdim kusura bakmayın :P o elmalı pozlar, dondurma, koltuk ..... hılılılı
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Türkiye'de Yılın Olayı Genel Seçimler'de AK Parti'nin oyların yüzde 47'sini alması Dünyada Yılın Olayı Filistin Yönetimi Başbakanı Abbas ve İsrail Başbakanı Olmert'in biraraya gelmeleri Yılın Spor Olayı Hiçbiri Yılın Spor Adamı'nı Seçin Hiçbiri Yılın magazin olayını seçin Paris Hilton'un hapse girmesi Yılın Sanatçısını seçin Nurgül Yeşilçay Yılın Türk Filmi'ni seçin Yaşamın Kıyısında
Öne çıkan mesajlar