oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 daha önce de duymuştum haberlerini. helal olsun Muhtar amcama diyorum. kaynak edit/dasaaa: adres düzeltildi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lojistikten başladı buralara kadar geldi. helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 linki direk anasayfaya vermişin abi baktım baktım bulamadım haberi okucaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Aferim ona:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 şimdi bende okudum iananamadım, helal olsun adama be, şaka değil coca cola yaa ceo yaa walla helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Artık gönül rahatlığıyla COca cola içerbülürüz CEO su Türk bunun abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 cola turkanın bi numarası kalmadı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Komplo teorisyenlerine yeni olay.. Bu adam Necdet Kent'in ogluymus, necdet kent'de bi diplomat, bazi yahudileri soykirimdan kurtarmis biri.. http://en.wikipedia.org/wiki/Necdet_Kent Coca Cola'da yahudi sermayeli bir sirket olarak bilinir. (gerci tam olark oyle mi bilmiyorum) al sana mukemmel bi hikaye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 coca cola turk oldu oleeey :P abartiya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bizim ictigimiz coca cola zaten turk, anadolu grubunun. efes, kia, john hopkins vs. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ceo lan nolcak. popomundoda ceo lar max 4000ytl maaş alıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 CEO nolcak derken? adam butun coca cola'nin basindaki adam oldu, nasil nolcak. Chief Executive Officer, herseyi yoneten adam bi sirketteki en yuksek makam. Bide CoCa CoLa'nin yani 4 bin ytl alicagini sanmiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ceolarin cogu kardan payda ile calisiyor, yani herif hayatini kazanip voyscum geri gelicek. hayatini kazanmak derken ruhunu satin alicak paradan bahsediyorum, bak 7 sulalemizi katmadim isin icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 geyik yapmıs adam zaten yıllık bi kaç milyon dolar olur geliri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dunyanin en buyuk sirketi (olmasi lazim) coca-cola, yani microsoft'a ceo olan birini bile ezer.. Dunya nufusunun %95 inden fazlasiydi sanirim, markayi biliyor.. Boru degil.. Ayrica en az 5-6 milyon dolar maas alir yillik.. ki simdi baktim http://www.reuters.com/article/businessNews/idUSN0922967120070309 7 milyon dolarmis.. Soyle bisi daha buldum http://www.usatoday.com/money/companies/management/2006-04-07-ceo-total.htm?loc=interstitialskip 14 milyon dolar diyo, gozume takilan birinci adam, 280 milyon dolar diyo yillik.. Adamin adida Richard D. Fairbank , Capital One Financial da calisiyomus. Ibrahim Tatlises tadinda bi adi var, ilginc.. Gerci o kadar parayi bende alsam, vidanjor sirketinde bile calissam, Nedanko Shitlover yaparim valla ismi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer denilen bi adam.Dunya 31. en zengin adami 15 milyar dolarla.. :) saygilar. Steve Balmer gerci Karamehmet'de 48. sirada ne var yani :P Memo KaraMemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya oyle bakmmayin o ise maas degil, hisseye dusen karpayindan geliyor bizim sirketin ceo su 700 bin dolar maas aliyor, ama yil sonunda 4 5 milyon dolar ediyor toplam aldigi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 birde muhtar kenti yahudiler cok sever babasi zamaninda almanyada buyukelciyken nazilerden cok yahudi kurtarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Helal olsun adama valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Luriel said: linki direk anasayfaya vermişin abi baktım baktım bulamadım haberi okucaktım :( çünkü son dakika haberi olarak geçti sitede. ayrıntılı haber sonradan geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 simdi coca cola icin corc bush olsun diye bagiramiycaz heralde ama dunyanin diegr yerlerinde coca cola icen tayyip erdogan olsun diye bagiricaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kaç para kazandığı önemli değil bence. Yani Coca Cola gibi bir firmayı yöneten adamın parayla işi olmaz zaten, firmanın sınırsız imkanları ayağının altında. Bir çok ülkenin devlet başkanında olmayan imkanlara sahip olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dünya nereden yönetiliyor deseler coca cola ceo'su derdim heralde. BAYA iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Quibble said: Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer denilen bi adam.Dunya 31. en zengin adami 15 milyar dolarla.. :) saygilar. Steve Balmer İşte Steve Ballmer: http://www.youtube.com/watch?v=Nc4MzqBFxZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lol, tam manasiyla manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar